Wat is average page depth?

Wat is average page depth?

Wat is average page depth?

Wat is average page depth nou eigenlijk? Het is voor de meeste mensen die bekent of het komt niet bekent voor. Misschien hebben sommige mensen het wel is voorbij zien komen. Dit is namelijk ook niet een heel bekend iets voor de meeste mensen. Niet veel mensen hebben er namelijk ook mee te maken. Dit telt natuurlijk niet voor iedereen. Vooral bij scholieren is dit bekender dan voor volwassen mensen die werken op bijvoorbeeld de bouw. Maar wat houdt het nou precies in?

Hoofdpagina en subpagina’s

Als je een website pakt, het maak niet uit welke heb je al te maken met een page depth. En wanneer een bezoeker van die website steeds door blijft klikken komt hij of zij naar de subpagina’s en meer tijd besteed in het doorgaan en goed teken. Door het gemiddelde aantal website wat je bezoekt krijg je meer inzicht in het gebruikersgedrag die over de structuur gaat van de website. Eigenlijk wordt hierbij gekeken hoe lang iemand op de website zit en hoe vaak hij of zij klikt op subpagina’s. Dit kan erg belangrijk zijn voor de eigenaar voor de website. Dit kan erg belangrijk zijn als het gaat om orders. Zo kan je kijken of mensen verder gaan met het kopen van een product.

Misschien gaan ook heel veel mensen weg op een bepaalde klik. Dit kan je allemaal terug zien in het systeem. Dit kan dus erg hulpvol zijn voor de eigenaar. Een sessie van het bezoeken van een pagina kan je zelf bepalen hoe lang je op een website zit. Google daar in tegen zet er een soort timer op zonder dat je het door hebt. Dit heeft voor jou voor de rest geen invloed het is puur dat het systeem kan zien hoe lang jij naar een bepaald beeld kijkt. Dit wil de eigenaar van de website voorkomen. Ze willen dus kijken hoe je het voor het bedrijf zelf en voor de klanten kunnen gaan optimaliseren. Dit kan voor de toekomst voor het bedrijf erg belangrijk zijn. Dit kan ook voorkomen op eventueel je eigen website.