Wat is domain authority?

Wat is domain authority?

Wat is domain authority?

Domain authority, mocht je veel met SEO bezig zijn, dan is dit absoluut iets waarvan je op de hoogte moet zijn. Wil jij meer over domain authority weten? Dan gaat deze pagina jou zeker verder helpen. Wij gaan jou onderstaand alles over dit onderwerp vertellen. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen, dan kan je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

Domain authority, in het Nederlands ook wel domein autoriteit houdt in dat je domein beoordeeld wordt op basis van een bepaalde score. Deze score is tussen de 0 en de 100. Mocht je bezig zijn met seo, dan wil je dat je DA zo hoog mogelijk is, dit is namelijk goed voor je vindbaarheid. Wat een hoge DA score is, is lastig te bepalen. Wat in ieder geval een feit is, is dat je score begint op 1. Mocht jij willen bepalen wat jouw DA is, dan is het aan te raden om MozBar te downloaden. Deze tool is gratis en helpt jou bij het bepalen van je DA. Het bepalen van je DA is dus een aanrader als je wilt weten hoe goed jouw domein is. Echter is dit niet het enige moment waarop mensen willen weten wat hun DA is. Mocht jij je afvragen wanneer dit nog meer handig is, dan is het aan te raden om verder te lezen.

Wanneer is het nog meer handig?

Op het moment dat je bezig bent met SEO, dan wil je dat je website zo hoog mogelijk in Google komt te staan. Je meet hiervoor de DA waarde van je website. Echter is dit niet de enige reden om de DA van een website te bepalen, dit is namelijk ook een aanrader op het moment dat je bezig bent met linkbuilding. Wanneer je aan linkbuilding doet, dan zorg je ervoor dat er links naar je website toe gaan vanuit andere websites. Wanneer dit goede websites zijn, dan zal je website hoger in Google komen te staan na verloop van tijd. Om erachter te komen of de websites waarop je een link wilt plaatsen goed zijn, is het aan te raden om de DA te meten. Dit kan je dus doen met MozBar, dit kan je erg gemakkelijk downloaden en is echt een aanrader.