Wat is dynamic content?

Wat is dynamic content?

Wat is dynamic content?

Wat is dynamic content? Deze vraag gaan we vandaag beantwoorden zodat jij precies weet wat dit is. Mocht je dit momenteel niet weten of wil je hier simpelweg meer over te weten komen, dan is het aan te raden om verder te lezen. Onderstaand leggen we je namelijk precies uit wat dit is. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen. Ook wanneer je goede inbreng hebt komen wij graag met jou in contact!

Een afgestemde pagina

Met dynamic content bedoelt men eigenlijk dat een pagina afgestemd wordt op een individuele bezoeker. Je wilt er hiermee voor zorgen dat een pagina perfect past bij de wensen van de bezoeker. Dit kan je realiseren met behulp van plug-ins en scripts. Wanneer we het hebben over een statische webpagina, dan hebben we het over een pagina die voor iedere bezoeker dezelfde inhoud heeft, wanneer je dus kiest voor dynamic content, dan kan je hier verandering in brengen.

Men zorgt ervoor dat zo’n pagina ontstaat doordat er informatie opgevraagd wordt, denk hierbij aan info zoals een tijdstip of een locatie, tevens kan dit ook op basis van informatie die verkregen worden met behulp van cookies.

Gerichter te werk gaan

Dankzij dynamic content kan je dus gerichter te werk gaan en dit verhoogd ook de kans op succes. Mocht een bepaalde bezoeker bijvoorbeeld een hotel willen boeken in een bepaalde stad en heb jij een boekingswebsite, dan zou je bijvoorbeeld een regenwolkje naar voren kunnen laten komen op het moment dat het regent in de stad waar de klant het hotel wilt boeken. Tevens kan je laten zien hoe veel andere mensen de pagina op dat moment bezoeken die ook willen boeken.

Meer succes

Met behulp van deze techniek kan je meer succes boeken met je website. Dit zorgt er namelijk voor dat de kans groter is dat mensen in actie komen en dat is natuurlijk super. Echter raden wij het wel altijd aan om dit door een expert te laten doen, juist hierbij is het enorm belangrijk dat een vakman ermee aan de slag gaat, anders is het natuurlijk nog steeds niet persoonlijk.