Wat is E commerce marketing?

Wat is E commerce marketing?

Wat is E commerce marketing?

Wat is E commerce marketing? Op deze pagina zullen we deze vraag beantwoorden zodat jij straks precies weet wat dit is. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat er op het internet een hoop geld te verdienen valt. Mocht jij dit ook willen realiseren en heb je een online business, dan zal je er wel voor moeten zorgen dat deze goed gepromoot wordt. Wanneer je hier wat hulp bij nodig hebt, dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. Onderstaand geven we jou verschillende manieren van E commerce marketing. Er zijn een hoop varianten en eigenlijk houdt dit begrip in dat je je online business gaat promoten. Onderstaand vind je de varianten die in onze ogen zeer goed zijn.

SEO

Heb je wel eens van SEO gehoord? Met behulp van SEO kan je ervoor zorgen dat je hoger in Google komt te staan. Aan de hand van een zoekwoordanalyse bepaal je welke zoekwoorden interessant zijn en waar je je op moet focussen. Dit doe je op basis van het aantal maandelijkse zoekopdrachten, maar ook op basis van de concurrentie. Vervolgens maak je een landingspagina aan en zorg je ervoor dat het zoekwoord ongeveer 1.5% terugkomt op de pagina, tevens is het aan te raden om andere SEO technieken toe te passen. Denk hierbij aan interne links, externe links, H1, H2 en H3 koppen en meer dan voldoende woorden.

Staat de landingspagina? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met linkbuilding. Wanneer je aan linkbuilding doet, dan laat je links vanuit andere websites naar die van jou toe leiden. Google ziet iedere link als een stem voor je website en wanneer je dit op de juiste manier doet zal je stijgen in Google.

SEA

Een andere manier om hoog in Google te komen is door middel van SEA. Wanneer je kiest voor SEA, dan kies je ervoor om met behulp van advertenties hoger in Google te komen. Je biedt dan als het ware op een bepaald zoekwoord en betaald een bedrag om tijdelijk hoog in Google te staan op dat zoekwoord. Je betaalt dan per klik, iedere keer als iemand klikt ben je een bepaald bedrag kwijt.

Social media marketing

Met behulp van social media kan je je online business ook erg goed promoten. Zo kan je via Facebook en Linkedin bijvoorbeeld erg gemakkelijk adverteren en dat is echt een aanrader.