Wat is een b locatie?

Wat is een b locatie?

Wat is een b locatie?

Een b locatie is iets wat iedereen wel weet wat het betekent. Het ligt namelijk tussen een a en c locatie in. Veel bedrijven zitten op een b locatie. Dit kunnen veel verschillende reden zijn. Als je namelijk met jou winkel niet op een a locatie hoeft te zitten waarom zou je dat dan doen. Dat is natuurlijk super zonde van je geld. Een a locatie is natuurlijk vergeleken een b locatie erg prijzig. Het is daarom altijd goed om te kijken waar je wilt zitten. Natuurlijk is de kans het grootst dat je op een a locatie het meeste verkoopt. Het heet niet voor niets een a locatie. Veel bedrijven die niet per se klanten nodig hebben op een b locatie te gaan zitten.

Veel verkopen of weinig verkopen

Ik bedoel hier dus mee te zeggen dat bedrijven hun kantoor vaak niet op een a locatie laten zetten. Dit kost namelijk relatief veel geld. En als je toch geen klanten hebt die bijvoorbeeld door de stad lopen. Dan heeft het natuurlijk ook helemaal geen zin. Het is dan veel voordeliger om dan op een b locatie te zitten. Als je het helemaal niets interesseert waar je zit kun je ook nog op een c locatie gaan zitten. Hier betaal je nog minder voor namelijk. Een c locatie is de laatste categorie van de 3. Je moet hier dus niet gaan zitten als je verwacht veel klanten te krijgen. Dan zit je namelijk op een c locatie helemaal verkeerd. Dan moet je eerder kijken naar een a of b locatie.

Moeilijke keuze voor bedrijven

Veel bedrijven moeten deze afweging maken en vinden dit erg moeilijk. Ook kiezen veel bedrijven er elk jaar nog voor om te verhuizen. Ze vinden de plek waar ze nu zitten of te duur of helemaal niks. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Dan is het heel erg fijn als je daarna wel op een goede locatie kunt zitten. Dit ligt natuurlijk helemaal aan je bedrijf. Als je namelijk kleding verkoopt wil je niet op een c locatie gaan zitten. Dan verkoop je namelijk bijna niks. Deze afwegingen zijn dus erg belangrijk voor de voortgang van je bedrijf.