Wat is een c-locatie

Wat is een c-locatie

Wat is een c-locatie

Een c-locatie is een locatie van een onderneming die minder belangrijk is. Deze locatie ligt ook vaak buiten het centrum van waar het bedrijf zit. Zo is het hoofdpand van het bedrijf op locatie a in het centrum en is locatie c vaak buiten het centrum. Dit komt doordat het buiten het centrum goedkoper is per vierkante meter. Deze locatie wordt vaak gebruikt voor een opslag of voor iets anders van het bedrijf. De a locatie is meestal de belangrijkste hier gebeuren de belangrijkste zaken van het bedrijf. Deze locatie is ook het duurste qua vierkante meter. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat dit de belangrijkste locatie is. Soms is de b of c locatie zelfs belangrijker, dit ligt aan het bedrijf. Vaak zie je op de c-locatie ook vaak kantoorbedrijven zitten. Dit is omdat hier niet veel mensen hoeven te komen en alles online gebeurt. Vooral fysieke winkels waar je dingen kunt kopen zitten op bijvoorbeeld de a en b locaties.

 

Wat zijn de a-b-c locaties?

A locaties zijn vaak locaties die in het centrum liggen. Normaal wonen hier veel mensen en heb je veel winkelend publiek. Op deze locaties vind je dan vaak kledingzaken, supermarkten en restaurants. Het is belangrijk voor deze ondernemingen dat ze op een a locatie zitten. Hiervoor betalen ze ook behoorlijk veel geld.

 

B locaties zijn vaak locaties waar redelijk veel mensen komen, maar niet al teveel. Dit kunnen locaties zijn waar supermarkten, reisbureaus en huisartsen zitten. Dit zijn ondernemingen die ook op de c locatie kunnen, maar het hoeft niet per se. Op b-locatie zie je ook vaak sportscholen en bouwmarkten.

 

c-locatie zijn locaties die zich meestal bevinden ver van het centrum. Dit is dan meestal ook een industrie terrein. Dit is vooral belangrijk voor ondernemingen die een kantoor hebben. Er hoeft nooit een klant langs te komen op het kantoor, alleen als het belangrijk is. De c-locaties zijn ook vaak goedkoop in vierkante meter. Op deze manier hoef je weinig te betalen voor je kantoorpand en wel gewoon je werk doen.