Wat is flight?

Wat is flight?

Wat is flight?

Een flight is iets wat veel mensen niet precies weten wat het inhoud. Als je het letterlijk vertaald staat het voor vlucht. Alleen de echte betekenis binnen online marketing. Is het onderscheiden van onderdelen in een marketingcampagne. Je kunt sommige factoren vergelijken met een echt vliegtuig. Een vliegtuig kan namelijk een tussentijdse landing maken. Een reclamecampagne kan ook tijdelijk even stoppen en daarna weer doorgaan. Het heeft namelijk weinig zin om een reclamecampagne te laten draaien als de voorraad op is. Daarom is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden.

Een reclamecampagne wordt dus niet altijd in de lucht gehouden. Het kan namelijk aan of uit staan. Het wordt dus opgesplitst in flights. Zo kan het bedrijf zelf bepalen wanneer ze de campagne aanzetten. Een bedrijf heeft natuurlijk verschillende redenen om het op te splitsen in flights. Als een campagne terugkeert kan een klant weer getriggerd worden. Ze hebben de reclame al eens eerder gezien. Je ziet namelijk vaak als een consument iets vaker ziet dat de kans groter is dat het gekocht wordt. Daarom is het gebruiken van een flightschema zeker handig. Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om dit te gebruiken. Dit is ook voor elk bedrijf anders. Elk bedrijf heeft namelijk andere klanten. Dus ook andere interesses.

Als je gebruik maakt van een terugkerende flight. Dan zul je merken dat werkt met lagere kosten. Dit komt omdat het kortere commercials zijn. Hier betaal je dus ook een lagere prijs voor. Ook is de boodschap al bekend bij de consument. Dit komt omdat ze de lange boodschap al hebben gezien. Hier wordt de boodschap achtergelaten. Door de korte boodschap breng je de consument alleen op een herrinering. Dit zorgt er in vele gevallen voor dat de klant dan toch overgaat tot aankoop. Veel bedrijven kiezen er dus voor om het te verdelen in flights. Wat ook een grote reden is om een pauze in te richten. Is dat een consument reclame blind kan raken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Door een pauze kun je dit voorkomen. Er zo zijn er nog veel meer redenen.