Wat is framework?

Wat is framework?

Wat is framework?

Wat is framework? Dit is een hele logische gedachte als je die nu hebt. Veel mensen weten namelijk niet wat een framework is. Een framework is als je het letterlijk vertaald raamwerk. Het is een platform waarmee software applicaties gebouwd worden. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende softwares. Het is dus ook heel erg normaal als je elke dag met verschillende softwares werkt. Wel worden software applicaties altijd gebouwd op vaste regels en elementen. Ze moeten zich dus aan deze regels houden.

Sneller werken

Framework heet ook wel raamwerk als je het dus vertaald. Hiermee bedoelen ze te zeggen dat net het gebruikt wordt om bijvoorbeeld een structuur op te bouwen. Ook noemen ze dit wel een skelet. Tijdens het traject van een software ontwikkeling komen er veel dingen bij kijken. Als er gebruik wordt gemaakt van een begrensde omgeving dan hoef je veel minder codes in te voeren. Dit komt omdat er standaard bouwblokken aanwezig zijn. Dit scheelt natuurlijk super veel tijd. Dus automatisch versnelt dit het traject van software ontwikkeling. De maker van een software willen natuurlijk dat wat ze doen netjes en snel gebeurd. Je ziet dat tegenwoordig met alle nieuwe ontwikkelingen. Het ook zeker een stuk sneller gaat. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Dit komt omdat er heel erg veel vraag naar softwares is. Dit komt omdat tegenwoordig heel erg veel gewerkt wordt met elektrische apparaten. Hier zijn allemaal softwares voor nodig.

Vroeger en nu

Vroeger zag je dat er vaak fouten zaten in de softwares. Dit kwam vooral omdat ze nog niet de juiste kennis en techniek er voor hadden. Tegenwoordig kunnen ze deze fouten heel erg makkelijk oplossen. Door alle softwares die er op dit moment zijn. Is het leven van veel mensen een stuk makkelijker en leuker geworden. Ook zijn er mensen die het helemaal niks vinden. Het is soms ook best ingewikkeld om met een software te werken. Daarom is er altijd een duidelijke handleiding aanwezig. Dit zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van de software. Als dit niet het geval is dan is de software niet geschikt voor sommige mensen. Dit is alleen in bepaalde gevallen zo. Normaal wil een software maker altijd dat iedereen het kan gebruiken.