Wat zijn featured snippets?

Wat zijn featured snippets?

Wat zijn featured snippets?

Het digitale tijdperk, anno 2021 leven we hierin en dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen geld willen verdiepen met behulp van het internet. Ben jij een ondernemer en wil jij ervoor zorgen dat je meer klanten krijgt, dan is het zeker aan te raden om hiermee aan de slag te gaan. Mocht jij een website hebben en is deze niet goed vindbaar, dan zou je gebruik kunnen maken van SEO. Met behulp van SEO kan je er namelijk voor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in Google. Er zijn verschillende manieren van SEO en je zou ook beter kunnen worden met behulp van featured snippets. Dit is een antwoord op een vraag die mensen in Google stellen. Stel jij bijvoorbeeld de vraag: hoeveel inwoners heeft Amsterdam? Dan komt onder de zoekbalk al snel een antwoord met wat extra handige informatie. Wanneer jij hier met je website komt te staan, dan is er een kans dat bezoekers doorklikken op jouw pagina en meer over het onderwerp willen weten. Mocht jij dit willen realiseren, dan is het aan te raden om onderstaande informatie te lezen. We leggen het je hier graag uit.

Feitelijk antwoord op een vraag

Wanneer jij ervoor wilt zorgen dat jouw antwoord bovenaan komt te staan in Google op het moment dat mensen een vraag hebben, dan is het zeker aan te raden om hier bijvoorbeeld een specifiek blog voor te schrijven of om een pagina aan te maken speciaal over dit onderwerp. Zaak ik is om ervoor te zorgen dat je het artikel op een feitelijke manier schrijven. Zorg ervoor dat je een goed en duidelijk antwoord geeft en je zou bijvoorbeeld ook een veelgestelde vragen pagina kunnen maken met meerdere vragen die je beantwoord. De kans dat een van deze vragen en antwoorden dan naar voren komt wordt zo al een stuk groter.

 

Wanneer je dit wilt doen, is het ook verstandig om met de algehele SEO van je website aan de slag te gaan. Een domein met veel waarde komt namelijk eerder naar voren en vaak wordt er gekozen voor websites die op bepaalde zoekwoorden in de top 5 van Google staan.