online marketing bureau Alkmaar

online marketing bureau Alkmaar

Online marketing bureau Alkmaar

Als je je bedrijf online op de kaart wilt zetten, kun je hiervoor een online marketing bureau Alkmaar inhuren. Bij BO5 zijn we in staat om je compleet te ontzorgen bij de online groei van je bedrijf. Is je bedrijf nog niet online actief? Dan kunnen we een webdesign voor je ontwerpen. Heb je al een professionele website en wil je graag meer bezoekers? Dan kunnen we je ook hierbij ondersteunen. Van SEO tot aan e-mailmarketing, wij kunnen alle relevante online marketingtechnieken voor je inzetten.

 

Als online marketing bureau Alkmaar kunnen we verschillende effectieve campagnes voor je opzetten. Wij denken graag met je mee over wat voor campagne de beste resultaten op zal leveren met jouw budget! Meer weten over de mogelijkheden? Op deze pagina lees je alles over de verschillende diensten die we als online marketing bureau Alkmaar aanbieden.

Waarom een online marketing bureau Alkmaar inhuren?

Voor vrijwel iedere onderneming is het tegenwoordig interessant om online gevonden te worden. Voor zowel B2B als B2C bedrijven is het belangrijk om online vindbaar te zijn. Daarnaast is een goede online strategie interessant voor zowel plaatselijke, landelijke en internationale bedrijven. Zelfs de plaatselijke bakker kan baat hebben bij advertenties op het internet. Als jouw bedrijf nog geen professionele website heeft die tevens goed vindbaar is, dan laat je hoogstwaarschijnlijk een hoop kansen liggen!

 

Als online marketing bureau Alkmaar kan BO5 je helpen om online gevonden te worden en de kansen van het internet optimaal te benutten. Wij hebben veel ervaring met verschillende marketingtechnieken en kunnen eventueel een professionele website voor je bedrijf ontwerpen. Wij zorgen er graag voor dat je website meer bezocht wordt, waardoor de omzet van je bedrijf ook toe zal nemen.

Waarvoor kun je een online marketing bureau Alkmaar inschakelen?

Er zijn verschillende werkzaamheden die we als online marketing bureau Alkmaar voor je kunnen verrichten. Hieronder vind je korte beschrijvingen van de verschillende technieken en hun voordelen.

Webdesign

Een goed webdesign zorgt ervoor dat je bedrijf professioneel overkomt. Een website geeft klanten een goed overzicht van welke producten en diensten je aanbiedt. Bovendien biedt een website je de mogelijkheid om een online marketing campagne te starten, waardoor je een hoop nieuwe klanten binnen kunt halen. Een professioneel webdesign is dan ook de basis van iedere online strategie. Bij BO5 kunnen we een mooi en professioneel webdesign voor je maken.

SEO

SEO is een afkorting voor de term Search Engine Optimization. In Nederland gebruiken we vooral de afkorting, of de Nederlandse benaming zoekmachineoptimalisatie. SEO bestaat uit diverse technieken die tot een betere vindbaarheid in de zoekmachines leiden. Iedereen maakt gebruik van zoekmachines, en dus is dit een goede manier om je doelgroep te bereiken. Door middel van een SEO campagne door BO5 wordt jij gevonden door je doelgroep.

SEA

SEA of Search Engine Advertising heeft ook te maken met je vindbaarheid in de zoekmachines. Bij SEA betaal je echter voor advertentieruimte. Zo ben je direct goed vindbaar. Meestal betaal je per klik of per keer dat je advertentie bekeken wordt. Er zijn verschillende vormen van SEA. Zo kunnen we voor een webshop bijvoorbeeld gebruik maken van Google Shopping. Je doelgroep krijgt de producten dan direct in de zoekmachine te zien.

Conversieoptimalisatie

Bij conversieoptimalisie kijken we als online marketing bureau Alkmaar naar hoe we de website kunnen optimaliseren om het conversieratio te verhogen. Door de website te optimaliseren, zullen meer bezoekers een bestelling plaatsen of contact opnemen. Hierdoor zullen je online marketing campagnes uiteindelijk ook tot een hogere omzet leiden. Door middel van Google Analytics kunnen we heel goed meten welke resultaten we met deze vorm van optimalisatie behalen.

E-mailmarketing

Door middel van e-mailmarketing kun je (potentiële) klanten benaderen. Bij BO5 gaan we goed na welke mensen en/of bedrijven interessant zijn om te mailen. Door middel van goed opgestelde mails zal deze techniek ook tot nieuwe conversies leiden. E-mailmarketing moet op de juiste wijze worden uitgevoerd, om te voorkomen dat potentiële klanten de mails als spam zien.

 

 

Een prachtig webdesign laten maken

Zonder goed webdesign wordt het erg lastig om een effectieve online marketing campagne te starten. Je website geeft klanten een goed beeld waar jij als bedrijf voor staat. Het is dan ook belangrijk dat je een professionele en up-to-date website hebt. Een goed webdesign past zich aan naar het apparaat waarop de site bekeken wordt. Zo zal de website altijd goed weergeven worden, of de site nu op een smartphone bekeken wordt of op een laptop.

 

Bij BO5 hebben we veel ervaring met het maken van professionele webdesigns. Zo krijg je een website die aan al je wensen voldoet en echt aansluit op je bedrijf. De websites die we maken zijn responsive, en passen zich dus ook aan naar het apparaat van de gebruiker. Zodra je een goede website hebt, kun je eventueel van start met een online marketing campagne.

 

Wil jij een professioneel webdesign laten maken door BO5? Ga dan naar de pagina Webdesign.

Hoe werkt SEO?

SEO bestaat uit verschillende technieken. Als online marketing bureau Alkmaar weten we precies waar de algoritmes van zoekmachines als Google op letten. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je website snel laadt en technisch geoptimaliseerd is. Daarnaast is het ook belangrijk dat de teksten op je website geoptimaliseerd zijn en bijvoorbeeld bepaalde keywords bevatten. Zo weet het algoritme van een zoekmachine waar de website over gaat. Ook backlinks vanaf andere sites zullen je ranking in de zoekmachines verbeteren.

Technische optimalisatie

Voor Google en andere zoekmachines is het belangrijk dat je website technisch goed in elkaar zit. Dit zal de gebruikservaring namelijk ook verbeteren. Bovendien wordt het voor de crawlers van de zoekmachines eenvoudiger om de website te analyseren als deze technisch klopt. Bij BO5 kunnen we ontzettend veel technische factoren van je website optimaliseren. We maken vooraf een uitgebreide analyse om te bepalen welke technische factoren nog verbeterd moeten worden. Nadat je website technisch geoptimaliseerd is, is de basis voor SEO gelegd.

SEO teksten

SEO teksten zijn voor de zoekmachines belangrijk, omdat zoekmachines vooral als doel hebben om hun gebruikers informatie te verschaffen. Het algoritme van zoekmachines als Google zullen dan ook beoordelen wat voor content er op je website te vinden is. Door de teksten te optimaliseren, wordt dit eenvoudiger voor de zoekmachines. Als online marketing bureau Alkmaar kunnen we ervoor zorgen dat Google en andere zoekmachines jouw teksten aanmerken als goede content.

Linkbuilding

Backlinks geven de zoekmachines een beeld van hoe populair je website is. Als jouw website geen interessante inhoud heeft, zou men er ook niet naar linken. Ook backlinks zijn voor Google dus zeer belangrijk. Het creëren van nieuwe backlinks naar je website om hoger te scoren in de zoekmachines, noemen we linkbuilding. Het is zeer belangrijk dat de juiste strategie gebruikt wordt. Wanneer de backlinks bijvoorbeeld afkomstig zijn van spamwebsites, dan zal je ranking juist afnemen.

 

Bij BO5 helpen we je graag bij het aanmaken van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Doordat we de guidelines van Google kennen, weten we precies wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat linkbuilding positieve gevolgen voor de vindbaarheid van je website heeft. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen in dit opzicht? Bekijk dan de pagina Linkbuilding of neem contact met ons op.

Hoe werkt SEA?

Terwijl het bij SEO iets langer kan duren voordat de resultaten te zien zijn, zijn SEA-advertenties direct zichtbaar. Het kan dan ook een goed idee zijn om beide technieken te combineren. De advertentiemogelijkheden van Google zijn zeer interessant. Er zijn verschillende vormen van SEA die we kunnen inzetten om te adverteren in het netwerk van Google. Twijfel je over welke vorm van adverteren het best bij jouw website past? Neem dan contact met ons op. Bij BO5 denken we graag met je mee!

Tekstadvertenties met Google Ads

De tekstadvertenties met Google Ads zijn de meest populaire vorm van SEA. Deze advertenties komen onder en boven de organische zoekresultaten in de zoekmachine te staan. Bij het opzetten van de advertenties kun je zelf bepalen onder welk zoekwoord de advertentie zichtbaar moet zijn. Hoe populairder het zoekwoord, hoe meer de advertentie zal kosten. Als online marketing bureau Alkmaar kunnen we effectieve tekstadvertenties voor je opzetten. We zullen in dit geval ook voor je nagaan welke zoekwoorden het meest interessant voor je zijn.

Google Display

Google biedt je ook de mogelijkheid om te adverteren op andere websites. Dit is mogelijk dankzij het Google Display netwerk. Dit netwerk bevat ontzettend veel websites met ruimte voor reclame. Als online marketing bureau Alkmaar kunnen we je helpen bij het maken van professionele banners. Bovendien kunnen we je ook nu helpen om het hoogste rendement op de advertenties te behalen.

Google Shopping

Als je een webshop hebt, kan ook Google Shopping zeer interessant zijn. Dankzij Google Shopping is het mogelijk om producten rechtstreeks in de zoekmachine van Google te tonen. Hiervoor moeten de productpagina’s wel aan bepaalde eisen voldoen. Bij BO5 kunnen we je helpen om interessante producten in de zoekresultaten te vertonen. Ook nu streven we weer naar een maximaal rendement.

Verschillende vormen van bieden

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bieden op advertentieruimte in Google Ads. Zo kun je ervoor kiezen om te betalen per klik, per conversie of per view. Als online marketing bureau Alkmaar kunnen we voor je nagaan welke vorm van bieden jou het meeste rendement zal opleveren. Ook na het plaatsen van advertenties met SEA, kunnen we de advertenties blijven optimaliseren. Zien we dat een andere vorm van bieden toch tot een hoger rendement zal leiden? Dan passen we dit achteraf nog aan.

Hoe werkt conversieoptimalisatie?

Bij conversieoptimalisatie is het belangrijk om de gebruikservaring van je website te verbeteren. Zo moeten klanten bijvoorbeeld eenvoudig kunnen bestellen. Als klanten tegen problemen aanlopen bij het bestellen, zullen ze afhaken. Bovendien moet je website duidelijke Call-to-Actions bevatten. Door bezoekers soepel door de website heen te leiden, zal het conversieratio toenemen.

 

Bij BO5 kunnen we je als online marketing bureau Alkmaar helpen om het conversieratio te verbeteren. Dankzij Google Analytics kunnen we heel goed inzien waar klanten afhaken en welke verbeteringen we aan de website kunnen aanbrengen. We maken steeds kleine aanpassingen en kijken zo welke resultaten dit heeft.

Duidelijke rapportages en meetbare resultaten

Als je een online marketing bureau Alkmaar inhuurt, is het een groot voordeel dat alle resultaten meetbaar zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld precies nagaan hoeveel bereik een specifieke advertentie heeft. Ook is het goed meetbaar welke positie je website in de zoekresultaten heeft. Bij BO5 vinden we een transparante werkwijze zeer belangrijk en zullen we de resultaten ook steeds met je delen. Zo kun je zien hoe de diensten van ons online marketing bureau Alkmaar de online vindbaarheid van je bedrijf verbeteren.

 

Bij BO5 ontvang je dus regelmatig rapportages van de resultaten die we boeken! Zo weet je zeker dat jij je investering in je online marketing campagnes weer terugverdient.

Een professioneel online marketing bureau Alkmaar

Een goede online marketing strategie zal altijd meer opleveren dan wat je ervoor betaald. Je schakelt immers een online marketing bureau Alkmaar in om de omzet van je bedrijf te vergroten. Veel marketingbedrijven maken helaas gebruik van verouderde technieken en behalen niet de resultaten die ze beloven. Doordat wij onze resultaten delen en rapporteren, zie je bij ons gelijk wat voor resultaat online marketing voor jou heeft. Je ziet bovendien welk werk we verrichten en waar je voor betaalt. Als online marketing bureau Alkmaar hanteren wij altijd een uiterst professionele en transparante werkwijze.

Online marketing door BO5

Bij BO5 kunnen we de online marketing voor je bedrijf in zijn geheel verzorgen. Bij BO5 hebben we al veel websites ontworpen en aan bezoekers geholpen. Vraag jij je af welke vormen van online marketing voor jou het meest interessant zijn? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor je na welke technieken binnen jouw branche en met jouw budget de beste resultaten zullen opleveren.

 

Snel een webdesign laten maken of beginnen met online adverteren? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op.