Online marketing uitbesteden om je bedrijf op de kaart te zetten

Online marketing uitbesteden om je bedrijf op de kaart te zetten

Online marketing uitbesteden om je bedrijf op de kaart te zetten

Als je een eigen bedrijf wilt beginnen kom je na alle voorbereidingen op het punt dat je zichtbaar wilt worden naar buiten toe. Je wilt een website laten bouwen om je toekomstige klanten te laten zien wie je bent en je product of dienst te verkopen. Veel startende ondernemers gaan in die fase op zoek naar een webdesigner die voor niet te veel geld een mooie website kan bouwen.

Mooie website die niet verkoopt

De online marketing en wellicht het uitbesteden van de online marketing staat vaak pas gepland als de website klaar is. Hoe dat precies aan te pakken, daar is vaak nog niet over nagedacht. Latere zorg, eerst moet die mooie website, je bedrijfspresentatie klaar zijn. Maar dan is het eigenlijk al te laat. Dan zit je met een website die er goed uitziet maar niet gebouwd is om goed vindbaar te zijn. Klanten bereiken, verkoop realiseren is daar niet in meegenomen, terwijl het daar juist allemaal om draait, want alles gebeurt tegenwoordig online.

Online marketing uitbesteden is dat nodig?

Je hebt ergens misschien wel eens gehoord dat je online marketing uitbesteden een aanrader is. SEO, SEA, conversie optimalisatie, termen waar je vaag weleens van gehoord hebt, maar waarvan je geen idee hebt wat het betekent. Iets met marketing ja, maar eerst die website bouwen, denk je. Want dat die er goed uitziet is het allerbelangrijkste, toch?

Online marketing uitbesteden aan een professionele partij

Wij weten dat het eigenlijk precies omgekeerd werkt. Het uitbesteden van je online marketing aan een professionele partij voordat je een website gaat laten bouwen, is de beste investering die je in je bedrijf kan doen. Een professionele partij die zich eerst eerst in jouw product of dienst verdiept, je doelstelling met betrekking tot verkoop bestudeert, een verkoopstrategie uitzet en vervolgens de kunde in huis heeft om een website te bouwen die helemaal gericht is op het realiseren van je verkoopdoelstellingen met een uitgekiende strategie.

Uitbesteden online marketing levert geld op

Door het uitbesteden van je online marketing kun je zorgen dat je je website heel gericht kan gaan gebruiken voor de verkoop van jouw dienst of product in plaats van alleen voor een mooie presentatie van je bedrijf. Daardoor gaat jouw website je geen geld kosten, hij gaat je geld opleveren. Je online marketing strategie uitbesteden is de eerste stap naar een succesvol bedrijf.

Online marketing uitbesteden, een gespecialiseerd team

Wij zijn een samenwerkingsverband van zelfstandigen met ieder een eigen specialiteit. Een sterk team met gedegen vakkennis op het gebied van websitebouw en het aan ons uitbesteden van de online marketing. Vanuit ieders specialisatie bekijken we wat nodig is om jouw website en jouw product succesvol online te verkopen. Door goede samenwerking kunnen wij een sterk product leveren.

Online marketing uitbesteden, hoe werken wij

Als je je online marketing wilt uitbesteden kunnen we jou op verschillende wijzen helpen, afhankelijk van het bedrag dat je besteden wilt. In de volgende vijf punten beschrijven wij hoe je je online marketing strategie aan ons uitbesteden kunt. Onder deze kopjes beschrijven wij wat deze termen inhouden, zodat je voortaan weet wat termen als SEO, SEA en conversie optimalisatie inhouden.

Webdesign

SEO (zoekmachine optimalisatie)

SEA (zoekmachine adverteren)

Conversie optimalisatie

– E-mail marketing

Webdesign van jouw nieuwe website

Allereerst is het belangrijk dat je je budget bepaalt. Wat wil je uitgeven aan de bouw van je website? Heb je een klein budget of wil je een uitgebreide SEO website laten bouwen? Ben je een starter met een beperkt budget of een groeiend bedrijf die meer geld aan de websitebouw kan besteden? Je budget bepaalt je online mogelijkheden.

Als dat vaststaat gaat als eerste de webdesigner bekijken wat je wilt. De eerste stap als je je online marketing uitbesteed voor je aan de het bouwen van een website begint. Wat wil je uitstralen? Waarvoor dient jouw website? Presentatie? Verkoop? Verkoop je volledig online of heb je er deels een winkel naast? Vanuit die informatie wordt een ‘schets’ gemaakt hoe de website er uit zal zien.

Daarna wordt het achterliggende CMS systeem (Content Management Systeem) bepaalt, afhankelijk van wat je met de website wil. Als je geen of een kleine webshop hebt is WordPress, eventueel Magento, een goede optie. Als je een grote webshop online wilt hebben met een betrouwbaar systeem erachter is Magento de beste keuze.

Vervolgens is het belangrijk dat je een snelle server hebt, want anders wordt je niet ‘gezien’ door Google, waardoor je veel klanten misloopt.

SEO, zoekmachine optimalisatie

SEO optimalisatie is technisch vrij ingewikkeld als je hier geen verstand van hebt. Belangrijk is in ieder geval wat jouw doel is met de website. Wil je informatie geven, contact uitlokken of wil je je verkoop via de webshop vergroten? Deze verschillende doelen hebben allebei een andere layout nodig. Via optimalisatie worden bezoekers van de website begeleid naar het doel. Hoe meer dit geoptimaliseerd is, hoe groter je kans op verkoop of contact met de bezoeker. Dit onderdeel is voor de meeste mensen te ingewikkeld om zelf te doen. Hiervoor heb je vakkundige mensen nodig met verstand van zaken. Door je online marketing uit te besteden voor je aan de websitebouw begint is de kans om je doelstellingen te halen met je website vele malen groter.

SEA,in de zoekmachines adverteren

Afhankelijk van je product en van je budget kun je in de zoekmachine van Google en andere zoekmachines adverteren. Als iemand jouw product zoekt in Google komt jouw advertentie bovenaan te staan. Dus je ziet jouw product als eerste en daarna pas andere links naar het onderwerp. Omdat bijna iedereen tegenwoordig online is, kan dit een lucratieve manier van adverteren zijn. Wij kunnen kunnen dit voor je bekijken en verzorgen. Een belangrijk voordeel dat dit professioneel gebeurt als je de online marketing uitbesteed. Als je je online marketing uitbesteed, wordt je advertentiebudget zo efficiƫnt mogelijk ingezet om een zo groot mogelijke omzet te genereren.

Conversie optimalisatie van je website

Wat is conversie optimalisatie? Dit is het systematische proces, zogezegd het technische proces, van het verhogen van het aantal unieke websitebezoekers die doen wat jij met de website voor ogen hebt. Dat kan het invullen van een formulier zijn, lid worden van een nieuwsbrief, een aankoop doen of iets anders, net wat jouw doelstellingen zijn. Het is belangrijk dat dit zo optimaal mogelijk verloopt. Hier is vakkennis noodzakelijk. Een specialist uit ons team kan hierin heel veel voor je doen. Online marketing uitbesteden is voor dit onderdeel een must.

Online marketing via e-mail uitbesteden

E-mailmarketing wordt vaak door bedrijven gebruikt om klanten te benaderen. Een deel van deze e-mails belandt ongelezen in de spambox. Een ander deel belandt ongelezen in je inbox en wordt daar meteen verwijderd. Belangrijk is dat online marketing via e-mail dusdanig wordt uitgevoerd, dat de e-mails worden gelezen door(toekomstige)klanten en dat zij er actie op ondernemen. Een goede e-mail verzenden naar een toekomstige klant is een kunst op zich. Ook hier geldt weer, je kunt het beste online marketing uitbesteden, ook als het om e-mailmarketing gaat.

Online marketing strategie uitbesteden

Met het uitleggen waarom online marketing uitbesteden zo belangrijk is, hopen wij dat we je meer inzicht hebben kunnen geven over hoe onze strategie werkt, waarom een team van professionals veel voor je bedrijf kan betekenen en waarom het belangrijk is de online marketing uit te besteden voordat je aan de bouw van een website begint in plaats van erna.

Optimale functionaliteit van je nieuwe website

Online marketing uitbesteden is essentieel voor de functionaliteit van jouw website. Met een slimme marketingstrategie kom je zoveel verder. Ons team kan je daarin op alle fronten bijstaan. Doordat het team bestaat uit een samenwerking van diverse professionals is onze bijdrage heel effectief. Ieder richt zich op zijn eigen specialiteit en optimaliseert waar mogelijk. Samengevoegd wordt je website een krachtig onderdeel van je bedrijf waarmee je uiteindelijk flink omzet kunt genereren.

Online marketing uitbesteden kosten

Al lezend zul je je afgevraagd hebben wat een samenwerking online marketing uitbesteden kosten gaat als je met ons samen wilt werken. In feite bepaal je dat zelf. Wij hebben standaard SEO pakketten waar je je op kunt abonneren, maar deze worden samengesteld naar jouw wensen. Want wellicht heb je iemand in huis die de teksten voor de website al voor je kan schrijven. De teksten zitten standaard in ons pakket, maar het is geen probleem om deze eruit te halen of te vervangen voor een andere optie. Ook rekenen wij geen opstartkosten.

Een goed afgestemde samenwerking is belangrijk

Wij luisteren goed naar wat wie je bent als bedrijf en wat je in huis bent. Onze expertise is een aanvulling op de kennis en kunde die je zelf al in huis hebt. Kennis en kunde die jouw website technisch optimaliseert en jou online sterker maakt. Wij doen jouw link building, zodat jij uiteindelijk een grotere omzet kan genereren en jouw reputatie op internet sterk verbetert wordt.

Een krachtige website en meer zichtbaar online

We stellen de hele strategie samen met jou op en we doen maandelijks verslag, zodat je op de hoogte bent van waar wij mee bezig zijn. Wij nemen al je werkzaamheden rondom het optimaal functioneren van je website uit handen, we ontzorgen je. Ondertussen zorgen wij dat je website meer klanten aan gaat trekken zodat je uiteindelijk je omzet kunt verhogen, dat je een krachtige partij wordt en meer zichtbaar online.