Profiteer van freelance linkbuilding bij Bo5

Profiteer van freelance linkbuilding bij Bo5

Bo5 is een bedrijf dat gespecialiseerd is in SEO en hoofdzakelijk linkbuilding. René Lobbe (eigenaar) is bijna full time bezig als linkbuilding specialist om de vindbaarheid van diverse websites te verbeteren en zo veel mogelijk zoektermen in de top 10 en 1ste plaatst te krijgen.

René heeft jaren ervaring als freelance linkbuilder en heeft in deze periode een leuk netwerk met relaties opgebouwd waar hij gebruik van kan maken en voor jou de juiste relevante links te plaatsen.

Om de juiste links te plaatsen is expertise nodig van een specialist welke weet wat wel en niet te plaatsen. De juiste links op de juiste plaats welke ervoor zorgen dat jij beter gevonden gaat worden.

Wij beheren graag jouw linkbuilding campagne en vergaren voor jouw de backlinks om jouw autoriteit te verbeteren en de competitie voorbij te gaan en voor te blijven.

Om onze expertise te laten floreren hebben wij een apart linkbuilding systeem opgezet waarin jij live kunt meekijken met de status van jouw campagne. Hoeveel links staan er on-line, op welke site staan ze en hoe ver zijn we met jouw campagne in deze maand. Dit systeem helpt ons met optimaliseren, laat ons efficiënt werken met open communicatie richting jou en jij ontvangt een mooie geautomatiseerde white label rapportages als de campagne afgerond is.

René neemt voor jou vrijwel alles uit handen. Hij kan zelf een campagne voorstel maken welke perfect aansluit bij jouw website, afspraken kunnen gemaakt worden op bijvoorbeeld minimale DA, TF, DR, en we laten onze freelance tekst schrijvers de teksten voor jou schrijven (ieder zijn specialiteit).

Bo5 ondersteunt hoofdzakelijk marketing agencies, deze agencies zijn zelf in de lead met de campagnes en René zorgt voor het efficiënt plaatsen van de juiste link op de juiste plaats. Hiernaast beheren we enkele campagnes voor eind gebruikers waarbij het mogelijk is om de volledige campagne uit handen te geven.

Lijkt het je interessant om een gesprek met René te hebben, neem contact op!

We berekenen onze kosten algemeen op basis van geplaatste links (een soort no-cure-no-pay) en niet zo zeer op uurtarief.

Hier volgt algemene informatie over linkbuilding

Bij linkbuilding zorgt een specialist ervoor dat het linkprofiel van jouw website wordt verbeterd door allerlei backlinks te verkrijgen van de juiste kwaliteit. Wij zien backlinks altijd als een soort “stemmen” op jouw website, het is niet natuurlijk dat je alleen hele zwaar tellende (hoge kwaliteit) stemmen op jouw website krijgt, je dient ook de wat minder zwaar tellende te ontvangen. Een zoekmachine zoals Google detecteert deze backlinks. Op basis van diverse aspecten, zoals de hoeveelheid en de kwaliteit, bepaalt de online zoekmachine waar jouw website in de zoekresultaten wordt geplaatst wanneer een consument een bepaald zoekwoord intypt in de zoekmachine. Ook interne en externe links spelen een belangrijke rol binnen een goede linkbuilding strategie.

Linkbuilding als vorm van online marketing is erg belangrijk voor jouw bedrijf. Immers, als je website online goed te vinden is en veel verkeer trekt dan is de kans zeer aannemelijk dat ook jouw omzet omhoog gaat en je meer klanten weet te bereiken.

Neem nu contact op en zet Rene aan het werk! Bel 0611172482 of vul het contact formulier in

Interne links en externe links

Linkbuilding is een onderdeel van SEO dat vaak onderschat wordt. Toch is een goede linkbuilding strategie essentieel voor je bedrijf. Een goede linkbuilding strategie zorgt er namelijk voor dat veel consumenten in aanraking komen met jouw bedrijf en de website van jouw bedrijf. Hierdoor kun je een groter klantenbestand opbouwen en zo je onderneming laten groeien.

Linkbuilding bestaat eigenlijk in 2 vormen: interne links en externe links. Er wordt gesproken over interne links wanneer de bezoekers op je website van één pagina verwezen worden naar een andere pagina. Het zijn dus links die intern binnen de website verwijzen naar een ander onderdeel van de website. Dit zien wij als onderdeel van on-page optimalisatie.

Externe link / backlink is een link die verwerkt is in bijvoorbeeld een blogpost of artikel dat op een externe website wordt geplaatst. Deze backlink is de link naar jouw website of een specifieke pagina van jouw website. Bij het verkrijgen van backlinks is niet alleen de kwantiteit van de links belangrijk. Ook de kwaliteit van de links en de relevantie van de links in een blogpost of artikel is van belang.

Wanneer je de linkbuilding strategie van jouw website verder wilt ontwikkelen dan kun je dit doen met behulp van de freelance linkbuilding diensten van Bo5. Aan de hand van deze diensten nemen onze linkbuilding specialisten actie om externe links voor jou te verzamelen. Dit is erg belangrijk omdat online zoekmachines in staat zijn om de kwaliteit en relevantie van links te controleren. Op basis van onder andere de kwaliteit en relevantie van de links wordt de positie van jouw website bepaald wanneer een consument zoekt naar een bepaalde term met behulp van de zoekmachine.

Verbeter je online marketing met hulp van Bo5

Bo5 is een marketingbureau dat jouw bedrijf kan helpen met het ontwikkelen van een goede online marketingstrategie. Marketing op het internet is tegenwoordig erg belangrijk. In de huidige samenleving wordt er ontzettend veel gebruik gemaakt van het internet om te zoeken naar producten die consumenten willen kopen en diensten waarvan consumenten gebruik willen maken. Daarnaast kunnen consumenten via het internet gemakkelijk kennis maken met jouw product of dienst wanneer je op de juiste manier gebruik maakt van marketing via het internet.

Linkbuilding is een groot onderdeel van online marketing. Je kunt via linkbuilding op verschillende manieren reclame maken voor de website van jouw bedrijf. Je kunt dit doen door backlinks te creëren in bijvoorbeeld een blogpost of artikel. De backlink is de link van jouw website die gekoppeld wordt aan een woord of woordgroep in het artikel. Door op dit woord of deze woordgroep te klikken komt de consument terecht op jouw website. Naast het schrijven en plaatsen van blogs en artikelen met backlinks zijn er nog meer manieren om online reclame te maken voor jouw bedrijf. De experts bij Bo5 zijn gespecialiseerd in het verbeteren van jouw marketingstrategie en kunnen jou helpen om met diverse linkbuilding technieken de vindbaarheid van jouw website in een online zoekmachine te verbeteren.

Werken met freelancers via Bo5

Een linkbuilding freelancer in huren doe je natuurlijk niet zomaar. Als eerste kun je kijken naar de ervaring die de freelance linkbuilding specialist heeft. Als de specialist veel ervaring heeft dan zal de specialist vaak snel werken. Ervaren linkbuilding specialisten zijn wel erg gewild, waardoor zij soms een langere wachttijd hebben voor het schrijven van opdrachten. Dit komt omdat zij eerst andere projecten moeten afronden voordat ze nieuwe opdrachten op zich nemen.

Wanneer je op zoek bent naar de beste freelance linkbuilding specialist voor jouw project dan kun je ook kijken naar eerdere freelance linkbuilding opdrachten die de werknemer heeft uitgevoerd. Of je kunt vragen of er wellicht een proeftekst geschreven kan worden. Door naar het eerdere werk of het proefstuk van de freelance linkbuilding medewerker te kijken kun je beoordelen of de schrijfstijl past bij jouw bedrijf. Als je tevreden bent met het werk van een freelancer dan kun je de volledige opdracht via Bo5 aan de medewerker toevertrouwen.

Sommige linkbuilders zijn gespecialiseerd in bepaalde vormen van linkbuilding of bepaalde onderwerpen. Niet elke freelance linkbuilding medewerker heeft een specialisatie. De allround linkbuilders kunnen de linkbuilding strategie voor iedere website door ontwikkelen.

De voordelen van werken met freelance linkbuilding

Op het gebied van SEO en linkbuilding is het tegenwoordig erg gebruikelijk om samen te werken met linkbuilding specialisten die werken als freelancers. En wil je de linkbuilding van je bedrijf of bedrijven verder ontwikkelen? Neem dan contact op met de medewerkers van Bo5 voor de mogelijkheden.

Freelancers zijn flexibel

Freelancers zijn niet in loondienst bij jou, je neemt ze tijdelijk aan vaak met hele korte opzegtermijn. Daarom zijn zij niet gebonden aan een bepaald aantal werkuren per week of een bepaalde maximale productie per week. Ze kunnen zelf inschatten hoeveel opdrachten zij per week kunnen schrijven en wanneer zij de opdrachten af kunnen hebben. Dit zorgt ervoor dan freelancers flexibel zijn.

Verschillende expertisen

Vaak zijn freelancers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied of een bepaald onderwerp. Bo5 heeft een pool van freelancers samengesteld. Deze freelancers hebben elk hun eigen specialisatie waar jij als ondernemer gebruik van kunt maken wanneer je besluit om samen te werken met Bo5 om jouw linkbuilding strategie te verbeteren.

Geen verplichte samenwerking

Wanneer je samenwerkt met een freelancer dan spreek je vaak een een bepaald termijn of een bepaalde opdracht af. Als de termijn over is of de opdracht af is dan eindigt de samenwerking met de freelancer, zo simpel is het. Wil je 1 maand testen, dan kan dit natuurlijk ook.

Freelancers zijn goedkoper

Doordat freelancers niet in loondienst zijn kunnen ze relatief goedkope diensten leveren. Vaak, zoals bij ons de linkbuilding specialisten doen zij niets anders en zijn zij uitermate gespecialiseerd in de werkzaamheden welke je van ze vraagt.

Daarnaast hoef je zelf geen extra medewerkers in dienst te nemen op het gebied van linkbuilding of online content creating wanneer je samenwerkt met Bo5. Hierdoor ben je geen maandelijks loon verplicht en hoef je geen extra medewerker van voldoende werk te voorzien. Als de opdracht afgerond is dan eindigt de samenwerking met de linkbuilding specialisten vanzelf, waardoor de kosten die je kwijt was aan de linkbuilding specialist ook verdwijnen.