Wat zijn de taken van een linkbuilding bureau?

Wat zijn de taken van een linkbuilding bureau?

Linkbuilding bureaus helpen je bij het bouwen van links op sites van anderen die naar je website verwijzen. Links zijn digitale verwijzingen of populariteitsstemmen voor je website en ze worden vaak externe links of ankerlinks genoemd. Deze diensten worden aangeboden door linkbuilding bureaus. Door het gebruik van de juiste tools en hun knowhow zorgen ze voor belangrijke links in je site. Deze externe links zijn belangrijk voor je marketing. Hoe meer links van hoge kwaliteit je hebt, hoe populairder je site wordt voor o.a. Google. De taak van het linkbuilding bureau is het verkeer naar uw website te verhogen. De links die ze bouwen zijn de beste bronnen van verkeer en voor het aantrekken van potentiƫle klanten. Ze zorgen ervoor dat je merkimago verhoogt door de juiste links te koppelen.

We werken ethisch verantwoord

Niet alle linkbuilding-diensten werken ethisch verantwoord. Sommige links kunnen de ranking van uw website zelfs schaden. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven met linkbuilding-services die aankondigen hoe ze je kunnen helpen om morgen op nummer 1 te komen als je ze inhuurt. Ze hebben verleidelijke beloften en het is gemakkelijk om het gevoel te hebben dat je iets mist als je ze niet kiest. Als het te mooi is om waar te zijn is het “niet waar”. Ons bedrijf zorgt alleen maar voor goede links en niet voor onethische of “black hat” -links. Sites met dergelijke links worden door zoekmachines, zoals Google gestraft en uit de top van de ranglijst gehaald.

We denken goed na over de links

De website-score is net zo populair als een score op school. Een website-score gaat van 0 tot 100. Hoe lager de score, hoe minder populair de site zal zijn. Het is een beetje het verschil tussen de populaire kinderen die over je school praten en de drugsverslaafden die de school in een negatief daglicht zetten. Wanneer de populaire mensen over je praten, dan gaat je reputatie omhoog. Het is hetzelfde met een website. Als de links goed zijn stijgt de waarde. Iedereen wil voor zijn site een score die minstens veertig is, dan pas is je site goed.