Linkbuilding bureau

Linkbuilding bureau

Linkbuilding is een belangrijk begrip in de marketing, staat jouw site stabiel on-line, is de content goed en wil je graag hogere posities bereiken dan is linkbuilding de volgende stap.

Het zelfstandig linkbuilden is vaak moeilijk, het kost heel veel tijd en vaak lukt het niet eens om de links zelf voor elkaar te krijgen. Wij als linkbuilding agency hebben hier ruim ervaring mee. Wij hebben ons netwerk al opgebouwd en weten al waar wij voor jouw backlinks moeten zijn.

Wij achten het van belang dat een klant exact weet waar hij aan toe is. Daarom maken wij afspraken op basis van aantallen en niet op basis van uurtje factuurtje waarbij het maar de vraag is hoeveel links je gaat verkrijgen. Spreken wij 10 links en 10 blogs af, dan krijg je 10 links en 10 blogs.

Daarom is het dan ook heel belangrijk dat er vanuit ons als linkbuilding agency genoeg contact is naar jouw bedrijf toe. Wij leveren maand op maand duidelijke rapportages en de campagnes worden inzichtelijk uitgewerkt.

Aan het begin weet jij wat wij gaan doen en aan het eind van de maand zul je in de rapportage zien dat wij ook daadwerkelijk het afgesproken hebben uitgevoerd. Wij zorgen er dan ook voor de juiste links geplaatst worden op de juiste locatie met de correcte zoekwoorden. Op deze manier kan het verkeer richting je website ook vele malen beter worden. Dit is natuurlijk van een groot belang en wil je ook hebben als bedrijf natuurlijk. Wij houden van transparantie en helpen jou graag groeien, als jij groeit kunnen wij meegroeien.

Linkbuilding bureau zonder contracten.

Veel gemaakte fouten zien wij in mensen welke langdurige contracten afsluiten. Mocht je niet 100% weten waar je aan begint, sluit geen contract af voor 12 maanden maar test het eerst eens.

Mocht jij gebruiken willen maken van ons als linkbuilding bureau adviseren we om het eerst eens 3 maanden te proberen. Tijdens deze 3 maanden krijgt ieder een goed beeld van hoe het werkt, wat er opgeleverd wordt en in de 3de maand zie je de eerste resultaten duidelijk naar voren komen.

Geen vaste contracten maar waarom dan wel 3 maanden?

 

En dit komt ook vaak doordat de marketing wereld flexibel is en niet vast. Zo kunnen er veel veranderingen komen op gebied van marketing maar ook in e-commerce en SEO. Op deze manier kan je dus met een flexibel contract ook goed dingen afspreken op basis van veranderingen. Dit is heel erg belangrijk en hier moet je dan ook afspraken over maken. Het is daarom ook belangrijk dat je een proefperiode kan krijgen bij een marketingbureau. Op deze manier kan je een beetje kijken hoe het allemaal werkt en wat de voordelen zijn van deze samenwerking. Daarna kan je kijken naar eventuele contracten voor jullie samenwerking. Op deze manier kan je misschien wel zeker weten dat het goed gaat en een goede toekomst heeft op dit gebied. Als dit niet zo is en je hebt een langdurig contract kan het zelfs zo zijn dat er een ruzie ontstaat. En je hierdoor eindigt in de rechtbank, dit wilt natuurlijk niemand hebben dus probeer dit te voorkomen. Dit kan je bijvoorbeeld doen met een goede communicatie tussen bedrijf en marketingbureau.

Anchors

Het is heel belangrijk voor een linkbuilding agentur dat er teksten worden meegegeven aan een link. Dit noem je dan ook een anchortekst. Zo heb je een naked anchor, dit is een anchor die alleen bestaat uit de website url. Deze kan dan ook verwijzen naar de website van een bedrijf en kom je hierbij uit op de homepage. Ook kan er een branded anchor zijn, dit is dan vaak de bedrijfsnaam van de klant of de website en deze is dan verbonden met een link naar de website. Ook heb je commerciële anchor, deze is veel voorkomend en is heel belangrijk. Zo kan je hierbij naar de aantalzoekwoorden kijken die mensen kunnen opzoeken om bij jouw website terecht te komen. Deze kunnen dan naar een relevante landingspagina op jouw site komen. Het is belangrijk dat er niet teveel van die anchors in een tekst komen. Er moeten natuurlijk veel verschillende anchors komen. Op deze manier is het goed verdeeld en is de kans dat je hoger in de Google rankings komt ook groter dan eerst. Dit is dan natuurlijk ook het belangrijkste voor je bedrijf, maar ook voor je website. Op deze manier krijg je dan ook meer verkeer richting je website.

Relevantie

Het is ook heel belangrijk dat de relevantie klopt van bepaalde links. Dit is vooral belangrijk voor de backlinks. Voor Google is dit belangrijk omdat ze zo de autoriteit kunnen bepalen. Zo betekent dat de inhoud en de onderwerpen van de pagina’s op je websites moeten aansluiten op de links die jij plaatst. Zo is het belangrijk dat er relevante links komen. Op deze manier loop jij ook geen potentiële klanten mis voor je eigen bedrijf.

Waarom seo belangrijk is

SEO is heel belangrijk in de marketing wereld, maar natuurlijk ook voor je bedrijf. Het is belangrijk dat je voor je bedrijf ook een goed werkende website hebt. Op deze manier kan je veel meer dingen doen en kan je ook meer bezoekers krijgen die wellicht klanten worden. Door een goede website te hebben kan Google je een hogere positie geven in de rankings. Dit is natuurlijk heel belangrijk omdat op deze manier nieuwe bezoekers je makkelijker kunnen vinden op Google. Zo moet je ervoor zorgen dat je website wel voldoet aan de regels van de SEO. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je website duidelijk moet zijn en simpel. Zo moet een website goed kunnen laden en moet er gemakkelijk door je website heen kunnen gaan. Zo moet het duidelijk zijn waar je op kan klikken en hoe je een pagina moet openen. En ook is het belangrijk dat de content actueel is en nieuw is. Zo moet je vaak de content vervangen en zorgen ervoor dat die ook actueel is. Hierbij is het belangrijk dat je kijkt naar meerdere zaken die hiervoor kunnen zorgen. Een marketingbureau kan je ook goed hierbij helpen en kijken naar je website en wat er veranderd moet worden. Op deze manier weet je precies hoe jij je website kunt verbeteren en dan ook uiteindelijk meer bezoekers kane krijgen op je eigen website. Dit is goed omdat je hierdoor meer klanten kan krijgen en uiteindelijk dan ook meer winst kan maken. Dit is dan ook je uiteindelijke doel.