Linkbuilding kopen

Linkbuilding kopen

Linkbuilding kopen

 

Linkbuilding is een lange termijn strategie om jouw website reputatie op te bouwen. Linkbuilding heeft een specifieke manier van werken en dient correct uitgevoerd worden om de beste resultaten te behalen. Hoe je dit goed uitvoert vind je op deze pagina waaronder linkbuilding kopen.

  • Wil jij direct links en blogs afnemen? Maak een account aan op Bloglinks.nl voor een interessant aanbod aan websites of neem contact op voor white hat mogelijkheden.
  • Wil je linkbuilding uitbesteden, neem even contact op en wij helpen je met onze expertise graag verder met onze white label service.
  • Wil je linkbuilding kopen? Klik dan hier.
  • Wil je meer over linkbuilding kopen weten, lees dan verder!

Wat is linkbuilding?

 

Linkbuilding is eigenlijk heel simpel gezegd het verkrijgen van backlinks naar jouw website van een andere website. De backlinks welke je verkrijgt kun je zien als een soort stemmen op jouw site, hoe meer hoe beter. Echter bij de backlinks in dit geval komt kwaliteit en relevantie nog eens naar voren. Niet iedere backlink is namelijk een goede backlink. Hoe beter de backlinks zijn welke je hebt, hoe groter de kans is dat jij bovenaan in de zoekresultaten terecht komt.

Uiteraard is altijd het doel om de beste positie in Google voor elkaar zien te krijgen. Het beinvloeden van het algoritme van Google kan niet, we kunnen er wel op focussen om de inkomende links op een zo’n natuurlijk mogelijke manier te verkrijgen en hiermee boven jouw concurrent terecht te komen. De meeste mensen kijken niet drie pagina’s door op google maar vinden op de eerste pagina wat ze zoeken. Een hoge positie is daarom ook super belangrijk om te verkrijgen.

Hoe doe je dat, linkbuilding?

 

Het klinkt eigenlijk heel eenvoudig en het is ook zeker geen rocket science, maar het is een arbeids intensief proces, neemt veel tijd in beslag, is repetatief en vaak wordt het gezien als saai werk. Verder kun je het ook nog eens fout uitvoeren met penalties als gevolg waardoor de resultaten slecht uit kunnen pakken in plaats van goed.

Om het correct uit te voeren dien je een volledige linkbuilding strategie op te zetten, om dit kort uit te leggen analyseer je hier je eigen website (content), analyseer je backlink profiel en bepaal je korte en lange termijn strategie. Waar wil je als eerste mee aan de slag, waar denk je nu mee te kunnen scoren en waar wil je op de langetermijn mee scoren?

Bovenstaande is het begin van jouw linkbuilding traject, hiernaast die je uiteraard volgens SEO met de optimalisatie van je website bezig te zijn etc, daar heb je een apparte SEO strategie voor. Linkbuilding sluit aan op deze strategie, niet andersom.

Er zijn verschillende manieren om met linkbuilding aan de slag te gaan.

 

Zelf linkbuilden is een hele uitdaging maar uiteraard kun je hier zelf mee aan de slag gaan.

Je kunt met de eigenaar van de website bespreken wat de mogelijkheden zijn met het plaatsen van een blog op hun website. Aangeven dat het om linkbuilden gaat is misschien niet zo’n goed idee, je kunt van tevoren zelf een blog schrijven (of content laten schrijven) wat echt van goede kwaliteit is en toegevoegde waarde bied voor de website van de webmaster, of je kunt aanbieden om iets te schrijven wat bij zijn/haar site past.

Verder kun je tegen betaling een advertorial laten plaatsen of je spreekt af dat jij hetzelfde voor de ander doet, waarbij jij iets plaats naar de website van de ander (soort van ruil). Let er wel op dat je dan ABC linked en niet AB, zo heb je er beide profijt van. Backlinks kopen (linkbuilding kopen) behoort, in tegenstelling tot wat veel andere beweren, tot de opties als je het op de correcte manier uitvoert. Koop geen black hat links maar het kopen van backlinks is prima zolang het op een natuurlijke manier bij jouw site profiel past.

Ik wil zelf linkbuilding doen

 

Mocht je het helemaal zelfstandig uit willen voeren raden we je aan om deze pagina te lezen, hierop vind je super veel bruikbare info zodat je er volledig zelfstandig mee aan de slag kunt. De rest van deze pagina zal over uit uitbesteden van linkbuilding gaan.

Bedrijven gespecialiseerd in het verzorgen van backlinks

 

Er zijn ook bedrijven die zich specialiseren in het verzorgen van backlinks. Je kunt deze bedrijven gewoon benaderen en aangeven geïnteresseerd te zijn in linkbuilding kopen en backlinks kopen. Zij hebben vaak al bepaalde linkbuilding pakketten beschikbaar waarvan ze weten dat deze werken. Er zal in eerste instantie besproken worden hoe de opdracht er uitziet en wat het doel hiervan is voor jou. Jij hebt natuurlijk een doel voor ogen en dit zal getest moeten worden met betrekking tot haalbaarheid in combinatie met de website en het budget.

Het moet natuurlijk wel passend zijn en jij bent degene die deze informatie heeft. Jij kunt tijdens dit moment ook vragen stellen indien er onduidelijkheden zijn. Jij wilt zelf natuurlijk ook alle informatie hebben die je nodig hebt om te bepalen of de juiste backlinks voor jou geplaatst gaan worden.

Tegelijkertijd terwijl jij aangeeft wat je graag zal willen zullen zij je ook adviseren hierin. Als zij denken dat het niet verstandig of succesvol is dan zullen zij dit ook aan moeten geven. Realisme is wel van groot belang als je een linkbuilding pakket afneemt of wordt geadviseerd hierin, zorg dat je je eigen plan klaar hebt en kijk of het linkbuilding bureau dit kan matchen. Zij willen uiteraard ook dat dit slaagt en willen dit dan doen voor jou. Wel op jouw manier, maar indien het niet verstandig is dat dit dan wel besproken zal worden. Zodat achteraf niet de situatie zich voordoet waarin er iets gedaan is wat niet naar jouw wens is.

Zo is het belangrijk om te weten hoe ver de website al is. Het plaatsen van backlinks voor een nieuwe site of voor een ver gevorderde site kan heel anders zijn. Heb je nog geen startpagina links dan kun je deze toevoegen aan je profiel, heb je deze al genoeg dan kun je het houden bij alleen maar blogs. Alle links zijn interessant om in te zetten en dien je op verschillende tijden te doen.

Waar wij zelf altijd een beetje huiverig voor zijn, zijn lange termijn contracten afsluiten. Stel je gaat met iemand in zee dan wordt vaak gevraagd om een jaar contract maar je weet nog niet wat je krijgt. Let daarom goed op met wat je afspreekt, hier bijvoorbeeld kun je vaak voor 1 maand al iets afnemen en hoef je geen jaar contract af te sluiten (afhankelijk van wat het is). Wij vertrouwen op onze werkzaamheden en willen alleen partners, we zijn niet op zoek naar 1 malige klanten maar we groeien graag samen. Gaat het goed met jou, dan gaat het goed met ons en andersom ook.

Het is ook slim om het proces een beetje te volgen. Je kunt dan misschien doordat je het snapt hierna het zelf gaan doen. Als je het niet snapt forceer jezelf dan ook niet om het te doen. Laat het dan voor een ander, maar misschien ben je hier wel handig in en kun je het voortaan zelf doen. Over het algemeen een beetje begrijpen wat er gedaan wordt tijdens linkbuilding is al handig.

 

Backlinks kopen, handig?

 

Het kopen van backlinks staat op veel sites beschreven als iets wat je nooit mag doen, Google is er ook op tegen. Wij denken hier echter altijd aan het kip-ei verhaal. Als jij super goede content hebt maar geen reputatie weet men het niet te vinden en zal er niet organisch naar jou gelinked worden. Om hier mee te starten en een kleine boost te geven vinden wij het geen probleem als je wat links inkoopt. Het is nu eenmaal zo dat als je ergens adverteerd dat het geld kost, je komt er vaak niet omheen. Waarom zou het een probleem zijn als je een advertorial inkoopt ergens? Let er alleen op dat je een natuurlijk linkprofiel houd en de inkomende links allemaal te verklaren en relevant zijn.

Verder zijn er honderden, al niet duizenden bedrijven in Nederland welke een linkbuilding pakket aanbieden. Koop je dan eigenlijk ook niet backlinks in? Linksom of rechtsom, er wordt overal wel voor links betaald waardoor het geen groot probleem kan zijn (mits je weet waar je mee bezig bent).

Het is wel belangrijk te weten dat jouw links van de juiste kwaliteit moeten zijn welke passen bij de site zoals hij momenteel is. Is de kwaliteit niet zo goed dan kun je nog wel een problemen gaan krijgen. We zien zelfs dat je met de juiste partner links in combinatie met autoriteit blogs voor sites welke al 100k bezoekers per maand hebben nog leuke resultaten kunt behalen.

Een blog van hoge kwaliteit met backlinks van hoge kwaliteit zal Google prijzen. Google ziet dit als betrouwbaar en zal je dus ook hoger plaatsen zodat mensen je sneller vinden. De zoekmachine is dan enthousiast en wilt dat mensen je ook vindt. Als je kwaliteit van de backlinks niet goed zijn dan ziet Google je als niet betrouwbaar en word je juist onderin geplaatst. Google wil geen onbetrouwbare webpagina’s. Je dient het eigenlijk zo te zien dat Google de gebruiker de beste resultaten wil laten zien en constant aan het balanceren is wat de beste website hiervoor is. Met de backlinks geef jij signalen aan Google en gebruikers dat jij het beste resultaat bent.

Nog een punt waar je op moet letten is dat je ook niet te veel links plaatst. Als je te veel plaatst dan kan Google je ook aanmerken als spam. Hier maakt het dan ook niet uit of je backlinks van goede kwaliteit zijn. Het moet op een normale manier gedaan worden en niet als spam dat je overal jouw links terug ziet en het bijna niet serieus genomen meer kan worden. We hebben wel eens gezien dat een site van 100 referende domeine naar 1000 ging binnen enkele maanden, je zag dat de posities allemaal verdwenen daar dit niet natuurlijk overkomt.

Zoals je nu wel gelezen hebt zijn er aardig wat dingen waar je op moet letten. De mate daarvan is dan ook aardig vrij. Je moet zelf een beetje weten wanneer het teveel is en wanneer de links kwalitatief niet goed is. Daardoor adviseren wij altijd bij gebrek aan kennis om een bedrijf hiervoor in te schakelen (bij voorkeurs ons :-))

Linkbuilding kopen

Zijn er richtlijnen waar jij je aan moet houden?

 

Je hebt eerder al gelezen dat je regels aardig ‘open’ zijn. Je moet zelf een beetje de kennis hebben en jezelf erin verdiepen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken naar voorbeelden van hoe andere mensen de backlinks hebben geplaatst. Je kunt dan zien wat zij gedaan hebben en hoeveel links zij daarin verwerkt hebben. Je eigen tekst gaat dan wel ergens anders over maar je hebt een voorbeeld qua aantallen.

Het is heel moeilijk om een specifiek aantal hier neer te zetten. Wij gaan er van uit dat voor een beginnende site je altijd wel 20 nieuwe referende domeinen per maand zou kunnen ontvangen als je flink wat SEO geoptimaliseerde teksten op je site hebt staan. Als je deze 20 niewe domeinen op 1 zoekterm focussed dan is het te veel, kun je ze verdelen over 4 verschillende pagina’s en nog meer zoektermen, perfect.

Ben je met jouw site al een heel eind dan kun je ook meer plaatsen, wij gaan ongeveer tot 40 nieuwe referende domeinen per maand. Als je meer wenst dan raden wij dit af en gaan we liever voor hogere kwaliteit dan hogere aantallen uit veiligheids overwegingen, een penalty van Google moeten we ten alle tijden zien te voorkomen.

Wat is nou precies een linkprofiel?

 

Een linkprofiel is de term die gebruikt wordt voor het totaal plaatje van alle inkomende backlinks naar jouw website. Iedere site heeft een link profiel, de ene is simpelweg wat groter dan de andere. Je dient in onze ogen altijd een natuurlijk linkprofiel na te streven van hoge en lage kwaliteit links. Je linkprofiel is een heel belangrijk onderdeel van linkbuilden en zal voor een deel bepalen hoe goed jij gaat scoren. Je kon vroeger voor de update van Google penguin ook makkelijker een profiel opbouwen met hoge aantallen en wat minder met kwaliteit. Tegenwoordig is de mix van de juiste backlinks super belangrijk.

Een goed linkprofiel bestaat ook uit een aantal onderdelen. Als je deze erin hebt dan heb je zeker al een grotere voorsprong van de rest. En een verkleinde kans om als slechte website gezien te worden met slechte backlinks. Kijk je weet nooit precies hoe het perfecte linkprofiel eruit ziet. Je moet dit ook een beetje aanvoelen en dit is dan ook het moeilijke ervan.

●       Een aantal links met anchorteksten die bestaan uit relevante zoekwoorden.

●       Een aantal links vanaf waardevolle domeinen.

●       Een aantal links waarvan het vermoeden bestaat dat ze weinig waarde toevoegen.

●       Links vanuit reacties op forums. of bedrijfs profielen.

●       Een aantal links waarvan het vermoeden bestaat dat ze ooit schadelijk kunnen zijn.

●       Een flink aantal links waarvan de anchor tekst gelijk is aan de bedrijfsnaam/ merknaam.

De bovenstaande genoemde punten zorgen ervoor dat je linkprofiel er natuurlijk uitziet om het zo te omschrijven. Dit betekent dat het er goed uitziet en de zoekmachine hier niet negatief op zal beoordelen. Ga je iets te ver met een van de bovenstaande punten dan heb je wel weer een vergrootte kans dat Google je bijvoorbeeld als spam gaat zien en je dus onderaan de zoekresultaten beland. Het beste is om alle backlinks in-content te hebben om zo de beste signalen te geven.

Uiteindelijk begint een goed linkprofiel natuurlijk ook bij je eigen website. Dit is hetgeen waar jij naar verwijst en waar mensen dus ook naar kijken. Je kunt de externe blogs nog zo goed maken, maar zonder goede website heb je helemaal niks. Het is ook belangrijk om actief te blijven en jezelf willen verbeteren. Zet niet een website op van 25 pagina’s en denk dat je klaar bent, optimaliseer de teksten, optimaliseer de interne link structuur, blijf nieuwe content maken en blij aan de backlinks werken.

Meest gestelde vragen: Waar komen backlinks vandaan?

 

Backlinks verkrijg je door links te plaatsen op sites van andere welke naar jou verwijzen, ze kunnen organisch verkregen worden (mensen linken naar jouw super teksten) of ze kunnen via promoties behaald worden. Verder kunnen ze afkomstig zijn van websites, social media etc.

Wanneer merk je het effect van de linkbuilding?

 

Je kunt bij bepaalde bedrijven een linkbuilding scan doen. Vaker wordt dit van tevoren ook gedaan indien de opdracht uit handen gegeven wordt. Zo kan de status van je website bekeken worden en weten zowel jij als zij wat de status is en wat er dus gedaan moet worden. Wij gaan er altijd van uit dat je ongeveer 3 maanden aan de site dient te werken om een goed resultaat te zien met linkbuilden. Backlinks zijn super belangrijk en hebben ook een goede impact waardoor het soms mogelijk is om na 2 weken al resultaat te zien maar om echt te bepalen hoe er wordt gereageerd dien je het langer te analyseren om te bepalen hoe je verder gaat.

Hoe kan ik meer kennis opdoen over linkbuilden?

 

Op onze site vind je 71 pagina’s over linkbuilden, hebben we een linkbuilding 101 opgezet en hebben we nog een hele mooie kennisbank waar veel info te vinden is. Als je het bij ons niet kunt vinden dan is er geen info over of onze zoekfunctie werkt niet goed genoeg. In het geval je iets niet kunt vinden dan horen we graag van je en verwijzen we je door naar de correcte pagina of leggen we het meteen aan je uit.

Hieronder volgt een voorbeeld:

 

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Dat is begrijpelijk want het is ook moeilijk om dit zelf uit te voeren. Je bent namelijk misschien hier nog helemaal niet in thuis en het is soms ook lastig over en bepaalde onderwerp te schrijven. Daarom willen wij je nog een voorbeeld geven hiervoor zodat het misschien voor jou makkelijker is om te beginnen.

We hebben het in dit artikel gehad over eetkamerstoelen en zullen daar dus ook op verder gaan omdat dit makkelijk is. Je hebt uiteraard misschien een heel ander onderwerp, maar dat maakt niks uit het gaat hem nu even om de opbouw en de manier waarop je gaat schrijven en dan ook waarover.

Je kijkt naar hetgeen je op de website ook aanbiedt. Dit is namelijk hetgeen waar jij in verwijst. Je wilt je ook dat je tekst erbij past om zo de linkbuilding juist toe te passen. Als jij eetkamerstoelen op maat laat maken of zelf maakt, dan schrijf je hierover. Geef bijvoorbeeld aan hoe dit in zijn werk gaat. Welke dingen kunnen gekozen worden? Stel je kunt de poten, de vorm en de stof uitkiezen, dan zorg je dat je steeds naar die pagina linkt. Zo heb je drie backlinks in het artikel wat prima is.

Je kunt hierna dan een blog schrijven over waarom het juist beter is om zelf een stoel in elkaar te laten zetten. Je kunt namelijk ook gewoon naar een winkel gaan en eentje kopen die al klaar is. Daarom moet jij het interessant maken door de voordelen te bespreken hiervan. Je kunt daarbij dan backlinks plaatsen van jouw pagina’s waar je hierover terug kan lezen. Je mag hier best een beetje overdrijven zolang het nog wel geloofwaardig is en niet irritant overkomt.

Tips die wij je nog graag willen meegeven

 

Er zijn uiteraard altijd nog tips waar je op kunt letten bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Daarom willen wij je deze meegeven. Dit zijn dingen die het misschien net iets beter maken of makkelijker voor jou. Deze dingen kun je vergeten of je denkt er simpelweg gewoon niet aan.

Aan het einde van je blog sluit je het af met een leuke zin. Misschien iets overtuigends of een vraag. Dat wat jij op dat moment denkt dat het best erbij gaat passen. Je kunt dan erbij neerzetten welke contactgegevens er zijn van jou om je te bereiken bij vragen. Misschien kun je erbij neerzetten dat er altijd vrijblijvend contact opgenomen kan worden. Dit zijn dingen die mensen kunnen aanzetten hiertoe. Misschien kan er een offerte opgesteld worden? Dit zijn allemaal dingen die je kunt beschrijven.

Ook het gebruik van afbeeldingen kan handig zijn. Je schrijft een stuk tekst wat aardig informatief is. Als je er dan een afbeelding bij plaatst dan geef je het meer vorm en maak je het leuker. Door de foto zien mensen ook waar je het over hebt. Als je bijvoorbeeld een verschil uitlegt dan kun je dat ook meteen laten zien.

Je kunt ook hier gebruik van maken als een soort klanten stunt. Uiteindelijk is dat het ook natuurlijk. Je kunt bijvoorbeeld een aanbieding gooien. De eerste tien bijvoorbeeld die reageren naar aanleiding van de blog krijgt tien procent korting of iets in die richting. Speel hiermee en zorg dat mensen zich geroepen voelen.

Het is belangrijk om ook waarde te hechten aan mensen die de website alleen bezoeken. Hierdoor kom je omhoog bij Google bijvoorbeeld, maar je hebt ook de mensen die misschien met vriendinnen gaan praten. Als iemand verhuist en nog stoelen zoekt zal ze het zeker hebben over wat ze bij jou op de website gezien heeft en de vraag of het wat voor haar is. Dit is ook heel goed voor jou.

Je naamsbekendheid stijgt hierdoor en dit is ook wat je wilt. Je wordt meer bezocht en de zoekmachine ziet dit en reageert daar ook op. Ook in de omgevingen zal er meer over je gesproken worden en uiteindelijk zal dit ook leiden tot meer verkoop en meer omzet dus voor jou. Wat uiteindelijk ook je doel is natuurlijk! Linkbuilding kopen is daarom een goede optie.

Neem contact op!

 

Nu je hebt gelezen wat het inhoudt om aan linkbuilding te doen en wat er allemaal bij komt kijken weet je ook wat het inhoudt. Je hebt ook meegekregen dat het wat lastig kan zijn en dat er dus ook risico’s met zich meegedragen worden hiervoor. Daarom is het eigenlijk beter om een bedrijf hiervoor in te schakelen en linkbuilding kopen.

Wij zijn een bedrijf dat ons hierin gespecialiseerd heeft en mensen graag helpen. De kennis en middelen op dit gebied zijn beschikbaar en hierdoor kunnen wij ook beter werk leveren voor jou.

Je wilt natuurlijk zeker weten dat dit goed gebeurt, Al helemaal nu je de risico’s ervan hebt ingezien en ook meegekregen hebt hoe snel dit kan gaan. Wij spreken liever af wat wij voor jou gaan doen op basis van jouw wensen. Zodat het vooralsnog wel is alsof jij het gedaan hebt alleen heb jij het dan niet gedaan.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen en naar de mogelijkheden vragen. Misschien dat je nog vragen hebt na dit artikel over onderwerpen die niet helemaal duidelijk zijn, dan kunnen wij deze ook met jou bespreken zodat het duidelijker is. Wij werken met scherpe prijzen m.b.t. linkbuilding kopen en alleen maar top resultaten omdat dit is hoe wij onszelf willen neerzetten.

Wij benaderen elke zaak dan ook persoonlijk. Elke situatie is anders en elk bedrijf ook. Jouw wensen kunnen anders zijn dan die van een ander. Wij willen onszelf graag inzetten op de manier dat jij dit graag gewild hebt. Jouw bedrijf is jouw succes en wij willen dit ook zo neerzetten. Door mee te denken met uw wensen hopen wij samen tot de juiste beslissing te komen waarbij uw wensen ook meegenomen zijn en eventueel op akkoord aangepast voor een beter resultaat.

linkbuilding kopen