Linkbuilding reseller

Linkbuilding reseller

Linkbuilding reseller

Wil jij vindbaar worden op het internet, dan is dat zeker een goed idee. Bij veel ondernemers komt het besef dat het internet de toekomst is en dat je hier een hoop geld kunt verdienen. Ben jij momenteel nog niet online actief, dan liggen er nog een hoop kansen voor het oprapen. Zij helpen je graag om deze kansen te pakken, wij kunnen je website beter vindbaar maken op het internet, echter kan je ons ook inzetten als linkbuilding reseller. Ben jij benieuwd naar wat dit precies inhoudt? Lees dan verder! Onderstaand gaan we je precies uitleggen hoe je ons het beste in kunt zetten als linkbuilding reseller. Verder op deze pagina vertellen we je ook nog waar je ons nog meer voor in kunt zetten. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is linkbuilding nou eigenlijk?

Wij als linkbuilding reseller kunnen je natuurlijk helpen met linkbuilding, maar wat is dit nou eigenlijk? Mocht jij hier meer over willen weten, dan gaat deze alinea jou zeker verder helpen. Deze alinea vertelt jou namelijk precies wat linkbuilding is. Bedrijven die hoger in Google willen komen doen namelijk aan linkbuilding. Zij zorgen ervoor dat met behulp van links die vanuit andere websites naar hun eigen website linken ze hoger in Google komen te staan. Mocht jij aan linkbuilding willen doen, dan kan je gebruik maken van ons netwerk. Wij hebben een gigantisch netwerk met allemaal websites waarmee we kunnen linken.  Er zijn verschillende soorten links en onderstaand geven we een aantal voorbeelden. Let op, dit zijn slechts een aantal voorbeelden, er zijn nog veel meer verschillende soorten links.

Verschillende soorten links

Links waar wij een groot fan van zijn, zijn de links uit blogartikelen. Zo schrijf je bijvoorbeeld een artikel op een blog website en hier plaats je een link in naar je eigen website. Hierbij is het wel zo belangrijk dat je op een website plaatst die relevant is aan die van jou. Ben je boekhouder, dan zal dit wel een financieel blog moeten zijn, relevantie is namelijk zeer belangrijk. Aan te raden is om zo veel mogelijk relevante woorden te schrijven. Kijk ook even goed of het om een blog gaat van hoge kwaliteit. Dit kan je bijvoorbeeld controleren door de DA en de PA waardes te controleren. Dit kan je doen met behulp van MOZ toolbar. Deze tool kan je gemakkelijk downloaden.

 

Waar je ook voor zou kunnen kiezen zijn partnerlinks. Je plaatst dan puur een linkje op de partnerpagina van een website. Ook hierbij is het belangrijk dat de website relevant is en dat de waardes zo hoog mogelijk zijn.

 

Links waar we minder fan van zijn, zijn de startpagina links, deze links worden zoals je uit de naam al kunt opmaken geplaatst op een startpagina. Vroeger deed men dit erg veel, tegenwoordig kan je dit alleen zo nu en dan een keer doen. Het grote voordeel aan deze links is dat ze erg goedkoop zijn.

Veel kennis in huis

Wij hebben zeer veel kennis in huis. Mocht je aan de slag willen gaan met linkbuilding, dan zijn wij absoluut de juiste partij om jou hierbij te helpen. Aan te raden is om hier niet zomaar zelf mee aan de slag te gaan. Het hebben van kennis is bij linkbuilding echt noodzakelijk en heb je dit niet maar besluit je toch om aan de slag te gaan, dan kan dit er juist voor zorgen dat je totaal onvindbaar wordt en dit wilde je juist niet.  Wanneer je linkbuilding op de verkeerde manier toepast, dan kan het zo zijn dat Google je een penalty geeft. Je zult echt met een goede strategie aan de slag moeten gaan om zo een natuurlijk linkprofiel op te bouwen

Linkbuilding reseller service door Bo5

Mocht jij een eigen online marketingbureau hebben en wil je ook linkbuilding aan willen bieden, dan zou je ervoor kunnen kiezen om van onze service gebruik te maken. Wij kunnen dit namelijk voor je doen en regelen dan alles voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is voor klanten zorgen. Mocht jij ondernemer zijn en wil je deze dienst ook aanbieden omdat je bijvoorbeeld goed in sales bent, ook dan kunnen we je helpen. Wij staan namelijk klaar om andere ondernemers te helpen

Hulp bij linkbuilding

Tuurlijk, wij zijn er om andere bedrijven linkbuilding aan te laten bieden, echter zijn we er ook om ervoor te zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan met behulp van linkbuilding. Echter bieden wij nog veel meer diensten aan om ervoor te zorgen dat onze klanten beter vindbaar worden op het internet en meer sales kunnen doen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een website voor je maken, dit is namelijk de basis, dit is je online visitekaartje en hier zullen mensen op uit moeten komen. Ook kunnen we je helpen met e-mailmarketing en SEA.

Het internet is de toekomst, steeds meer mensen doen hun aankopen online en wanneer je ons inzet is de kans groter dat mensen ook bij jou uit zullen komen, ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Ben je benieuwd naar onze service, lees dan verder, onderstaand vertellen we hier meer over.

De beste service

Wij leveren niet alleen de beste links, wij leveren namelijk ook de beste service. Wanneer je met ons in zee gaat, dan kan je rekenen op heldere afspraken en deze afspraken komen wij altijd na. Tevens staan wij voor soepele communicatie en doen we er alles aan om onze klanten te helpen. Niet voor niets hebben wij al ontzettend veel bedrijven geholpen en hebben we een uitstekende naam. Mocht jij benieuwd zijn naar waar wij jou mee kunnen helpen, dan raden we het je aan om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Tijdens zo’n gesprek vertellen we je precies hoe we jou kunnen helpen en uiteraard zit je nergens aan vast. Heb je vragen en stel je deze liever telefonisch of per e-mail, dan kan dat natuurlijk ook gewoon.