Linkbuilding partner

Linkbuilding partner

Bo5, jouw partner in linkbuilding

Wij zijn Bo5, jouw partner in linkbuilding. Wij zijn een online marketingbureau dat jou helpt om beter gevonden te worden via zoekmachines met specialisatie in whitelabel linkbuilding. Wij helpen hoofdzakelijk marketing agencies welke linkbuilding uitbesteden om hun klanten hoger in Google te krijgen. Wij zelf adverteren nauwelijks maar groeien zeer snel samen met de partners welke wij hebben of door organisch nieuw verkregen partners.

Wat kan deze linkbuilding partner voor jou betekenen?

Een hoge ROI is altijd ons streven, wij creeren waarde en besparen jou tijd.

Wat plaatsen wij?

  • Startpagina links
  • Partner links
  • SEO blogs
  • Autoriteit blogs

Mbt linkbuilden kunnen wij alles voor jou regelen. Door onze jaren aan ervaring hebben wij een database opgebouwd van 14.000+ websites waar wij links en blogs op kunnen plaatsen. Deze sites hebben wij allemaal bekeken en beoordeeld op categorie, hoe ze eruit zien, wat er op geplaatst kan worden en we hebben contact met alle webmasters.

Verder updaten wij maandelijks alle statistieken zoals DR, DA, TF etc welke in de whitelabel rapportages terecht komen.

We werken alleen white label en al onze diensten zijn bedoeld om door te verkopen, hierdoor werken wij ook voor slechts een handje vol eindgebruikers (om het gevoel bij de markt te behouden).

We werken volledige linkbuilding strategieën uit maar worden ook veel ingezet als handjes op het gebied van linkbuilding, we zijn super efficient.

Waarom zou je een linkbuilding bureau inschakelen?

Een linkbuilding bureau heeft veel ervaring met het verzorgen van de linkbuilding voor websites. Wanneer jij weinig kennis van linkbuilding hebt, of je hebt hier gewoonweg geen tijd voor, geven wij jouw website een boost door deze door middel van linkbuilding een toppositie te laten krijgen op Google. Doordat wij ruime ervaring hebben met linkbuilding weten wij precies welke linkbuilding strategie het beste bij de website past.

Wij kunnen de huidige stand van de zoekwoorden controleren, controleren welke backlinks je al hebt en kunnen een goede korte en lange termijn strategie opzetten.

Verder hebben wij door onze ruime ervaring een gigantisch netwerk opgebouwd waar wij de links en blogs op kunnen plaatsen. Verder zoeken wij maandelijks voor vele websites waardoor wij werkzaamheden kunnen combineren. Waar jij misschien voor enkele woon gerelateerde sites op zoek gaat kan het zijn dat wij voor tientallen op zoek zijn, wat we vinden kunnen we combineren en zo efficient voor jou werken.

Al met al kost het ons veel minder tijd dan het jou zal kosten als je het zelf uitvoert.

Wil je linkbuilden zelf doen? Dat kan natuurlijk ook, lees dan onze linkbuilding 101 door voor leuke tips.

Wat is het verschil tussen SEO en linkbuilding?

SEO en linkbuilding hebben veel met elkaar te maken, maar zijn niet hetzelfde. Linkbuilding is één van de SEO-technieken. Andere onderdelen van SEO is bijvoorbeeld de website techniek (laad snelheid), afbeeldingen optimaliseren (de juiste benamingen geven), het maken van een content strategie en het gebruik hiervan. Linkbuilding is slechts een klein onderdeel van SEO.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het actief verzamelen van relevante backlinks van andere websites naar jouw website. Linkbuilding wordt gebruikt om door middel van Search Engine Optimisation (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie beter gevonden te worden via zoekwoorden op zoekmachines zoals Google. Als jij veel kwalitatieve links naar jouw website hebt weten te verkrijgen is er een grote kans dat jij hoog in de zoek resultaten komt te staan. De externe links welke naar jouw site verwijzen vergelijken wij altijd met “stemmen” op jouw site. Echter heb je in geval van online marketing zwakke en sterke stemmen en relevante en niet relevante.

Waarom zou ik gebruik maken van linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden verhoogt jouw efficientie, wanneer er backlinks van goede kwaliteit naar jouw website leiden zal deze hoger scoren in Google. Doordat wij zo’n gigantisch netwerk hebben opgebouwd kunnen wij tegen hele beperkte kosten de plaatsingen voor elkaar krijgen, jij kan je dan focussen op jouw core activiteiten.

Verder blijf jij altijd in controle, via ons campange programma kun jij exact bepalen wat wij plaatsen, je kunt 6 maanden vooruit plannen, je kunt het maand op maand aanpassen en je zult automatisch de rapportages van ons ontvangen als alle links zijn geplaatst.

Wij focussen op efficientie zowel voor ons zelf als voor jou.

Welke linkbuilding technieken zijn er?

Het is mogelijk om links te ruilen, een gastblog op een bekende blog te schrijven, product give aways, product reviews te laten schrijven, interview te geven op een populaire nieuws website of simpelweg door een advertorial in te kopen.

Een goede techniek is het schrijven van persberichten over jouw bedrijf op populaire nieuwssites. Bezoekers van deze nieuwssites kunnen dan rechtstreeks op jouw link klikken en jouw website kan worden opgemerkt door journalisten in jouw branche waardoor de naamsbekendheid van je bedrijf extra wordt vergroot. Links in persberichten op nieuwssites worden ook wel PR links genoemd. PR links zijn kwalitatief goede backlinks, maar kosten wel veel tijd. Dit komt omdat ze moeilijk te verkrijgen zijn.

Er zijn bovendien verschillende andere linkbuilding technieken die helpen jouw website een toppositie in Google te geven. Een linkbuilding bureau heeft hier veel ervaring mee en kan jou hierbij helpen.

Wat is een sterk linkprofiel?

Dit alles beschrijf je in jouw linkbuilding strategie welke je bepaald op basis van hoe de website waar je voor wilt linkbuilden ervoor staat. Een sterk linkprofiel bestaat uit zowel kwantitatieve als kwalitatieve backlinks. Sterke backlinks zijn meestal moeilijk te verkrijgen en kosten meestal meer tijd om te verzamelen.

De minder sterke links zijn minder duur en kosten daardoor ook minder tijd om te verzamelen. Bij linkbuilding draait het om het gehele plaatje. Alles moet met elkaar in balans zijn.

Met wie leg je de link?

Als jij een kapsalon hebt met daarbij een website waarvoor jij linkbuilding wilt toepassen, dan heeft het geen zin om de link te leggen met een shoarmazaak die het gerecht kapsalon verkoopt. Google zal de overeenkomst tussen jullie bedrijven niet zien en daardoor zal jouw website niet hoog scoren. Het is een ander verhaal als de eigenaar van de shoarmazaak zijn haar heeft laten knippen bij jouw kapsalon en op zijn website een beoordeling plaatst met daarin een link naar de website van jouw kapsalon. Zoals je ziet is het dus belangrijk met wie je de link legt. Relevantie is dus één van de pijlers waar linkbuilding op steunt. Een linkbuilding bureau zal je hierbij helpen.

Samenvattend

Door Middel van SEO en linkbuilding krijgt jouw website een hogere positie op Google. Daardoor wordt jouw website beter gevonden en genereer jij meer bezoekers, leads, volgers, klanten en omzet. Een linkbuilding bureau kan voor jou het hele proces van linkbuilding verzorgen waardoor jij gelijk verbetering in de resultaten zult zien.

Het is verstandig om de linkbuilding voor jouw website aan een linkbuilding bureau uit te besteden omdat dit veel tijd in beslag neemt. Kennis van zaken is voor linkbuilding heel belangrijk. Een linkbuilding bureau heeft ruime ervaring en specialisten die voor jou een goede linkbuilding strategie en passend linkprofiel maken. Je kunt zelf aan linkbuilding beginnen, maar omdat dit nogal veel om het lijf heeft raden wij jou aan om gebruik te maken van de expertise van een linkbuilding bureau. Een sterk linkprofiel bestaat onder meer uit sterke backlinks.

De sterkste backlinks zijn het moeilijkst te verkrijgen en kunnen het beste worden gebruikt voor de hoofdpagina van een website. Een sterk linkprofiel hangt onder meer af van de waarde van de backlinks voor Google. Als jouw backlink op een website staat die hoog wordt gerankt op Google zal dit ook de invloed van jouw website verhogen.

De relevantie van de backlink is zeer belangrijk. Link met iemand uit jouw branche, iemand die een beoordeling geeft over jouw product of dienst of maak gebruik van één van de andere methoden om backlinks te verzamelen.

Mogen wij jou helpen?