Linkbuilding reseller

Linkbuilding reseller

Ben jij op zoek naar de beste linkbuider voor jouw agency? zoek niet verder! Bo5.nl is de linkbuilding reseller die jij zoekt.

Je kunt bij ons links en blogs direct afnemen op 1500+ websites en wij kunnen jou ondersteunen met linkbuilding activiteiten. Op moment van schrijven werken wij voor 25 marketingbureaus welke de linkbuilding uitbesteden aan ons.

We zijn een relatief klein bureau maar houden van efficiëntie. We verzamelen handmatig waardevolle backlinks en worden ondersteund door de systemen welke we hebben opgezet. Op basis van jouw relevante zoekwoorden gaan wij graag op zoek naar goede backlinks.

Als wij voor jou aan de slag gaan krijg je een eigen login waarin je de campagnes kunt uitwerken en live kunt bijhouden. Het systeem update meerdere keren per dag, zodra er een link voor jouw campagne on-line gevonden is zal hij zichtbaar worden in jouw account.

Als reseller leveren wij uiteraard alles white label op met hierin alle statistieken, DR, DA, PA, TF, CF, TR en CR.

Neem contact op en we praten graag met je verder over de mogelijkheden!

Afspraken maken en deze ook nakomen

Graag maken wij met jou meetbare afspraken, door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou garanderen dat jij een XX relevante links of blogs ontvangt in de afgesproken termijn. Dit doen we op basis van DR, DA of TF.

De SEO blog berichten laten we schrijven door freelance tekst schrijvers en plaatsen we voor jou op websites van 3de. Doordat wij de backlinks van hoge waarde voor jou verzamelen zal jouw de door jou gekozen site stijgen in de zoekresultaten.

We groeien graag samen met jou, samen proberen we zo veel mogelijk potentiële klanten binnen te halen.

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van online marketing. Wanneer je gebruik maakt van linkbuilding dan zorg je ervoor dat een bepaalde website beter vindbaar is in een online zoekmachine zoals Google. In de digitale wereld waarin we hedendaags leven is het erg belangrijk dat de website van een ondernemer goed te vinden is in een zoekmachine. Immers, tegenwoordig beslissen mensen sneller over het bedrijf waarvan ze een dienst of product willen kopen. Mensen zij geneigd om op de websites te klikken die bovenaan in de zoekresultaten staan. Precies om deze reden kan een goede linkbuilding strategie bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Als online marketingbureau kan het dus erg waardevol zijn om linkbuilding als dienst aan te bieden aan de ondernemers waarmee je samenwerkt. Maar het kan zijn dat je medewerkers geen kennis hebben van linkbuilding of dat je bureau minder ruimte heeft om medewerkers op te leiden tot goede linkbuilders. Een simpele manier waarop je alsnog linkbuilding toe kan voegen als dienst van jouw bureau is door Bo5 in te schakelen als linkbuilding reseller.

Mogen wij voor jou aan de slag?

Wat is een linkbuilding reseller?

Wat is een linkbuilding reseller service precies? Met behulp van deze service voeg je eenvoudig linkbuilding toe als dienst van jouw online marketingbureau zonder dat je medewerkers hoeft op te leiden tot linkbuilders of zonder dat jij zelf jouw eigen netwerk dient uit te werken. Met onze diensten profiteer je van schaalbaarheid en lage kostprijs.

Met behulp van de linkbuilding reseller service van Bo5 kun je linkbuilding uitbesteden. Het enige wat je hoeft te doen is ons te informeren van de door jou gewenste links voor welke sites. Bij Bo5 zorgen wij ervoor dat jou klanten meer goede kwaliteit backlinks verkrijgen. Naast het aanleveren van de campagnes hoef jij verder niks te doen op het gebied van linkbuilding wanneer je gebruik maakt van de linkbuilding reseller service van Bo5!

Wanneer je gebruik maakt van de reseller service van Bo5 dan kun je aan jouw website toevoegen dat je linkbuilding als service aanbiedt binnen jouw bedrijf. Hiermee kun je jouw bedrijf verder ontwikkelen en wellicht uit laten stijgen boven andere marketingbureaus. Daarnaast kun je op deze manier ook de reputatie van je bedrijf verbeteren.

White label linkbuilding service

Linkbuilding uitbesteden aan externe bedrijven wordt ook wel white label linkbuilding genoemd. De term ‘white label’ verwijst naar het feit dat een extern bedrijf wordt ingeschakeld om een bepaalde service te leveren die jij bij jou klanten vanuit jouw bedrijf aanbiedt. Als je gebruik wilt maken van de linkbuilding reseller service van Bo5 dan hoef je enkel de campagnes aan te leveren aan Bo5. Vanaf daar zal Bo5 het overnemen en ervoor zorgen dat de online reputatie zal verbeteren door te werken aan backlinks, interne links en externe links.

Wanneer je gebruik maakt van een white label techniek om de services van jouw bedrijf uit te breiden dan is het belangrijk dat je samenwerkt met een bedrijf dat je kan vertrouwen. Immers, als het externe bedrijf een slechte service levert dan kan dit ten koste gaan van de reputatie van jouw bedrijf. Bo5 is een betrouwbaar extern bedrijf dat een reseller service aanbiedt. De samenwerking met Bo5 zal de reputatie van jouw bedrijf en jouw website niet schaden en vermoedelijk zelfs verbeteren.

Je kunt met ons op verschillende manieren samenwerken, je werkt zelf je linkbuilding strategie uit (op basis van jouw SEO strategie) of wij werken het voor jou uit.

De voordelen van linkbuilding uitbesteden

Door gebruik te maken van de white label techniek besteed je linkbuilding opdrachten van klanten uit aan een externe partij zoals Bo5. Het uitbesteden van werkzaamheden heeft een aantal belangrijkste voordelen. Het eerste voordeel is dat je tijd bespaart met het uitbesteden van opdrachten. Wanneer je samenwerkt met Bo5 hoef je de website van jouw klant enkel in te voeren in het systeem van Bo5. De rest regelen onze medewerkers voor jou.

Daarnaast maakt Bo5 gebruik van freelancer tekstschrijvers in plaats van medewerkers in loondienst. Het werken met freelancers zorgt ervoor dat het werk relatief goedkoop opgeleverd kan worden. Daarnaast hoef je ook niet te investeren in je eigen bedrijf en geld uit te geven aan nieuwe medewerkers of linkbuilding opleidingen voor medewerkers. Hierdoor kan het werken via de white label techniek goedkoper zijn.Wil jij vindbaar worden op het internet, dan is dat zeker een goed idee. Bij veel ondernemers komt het besef dat het internet de toekomst is en dat je hier een hoop geld kunt verdienen. Ben jij momenteel nog niet online actief, dan liggen er nog een hoop kansen voor het oprapen. Zij helpen je graag om deze kansen te pakken, wij kunnen je website beter vindbaar maken op het internet, echter kan je ons ook inzetten als linkbuilding reseller. Ben jij benieuwd naar wat dit precies inhoudt? Lees dan verder! Onderstaand gaan we je precies uitleggen hoe je ons het beste in kunt zetten als linkbuilding reseller. Verder op deze pagina vertellen we je ook nog waar je ons nog meer voor in kunt zetten. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is linkbuilding nou eigenlijk?

Wij als linkbuilding reseller kunnen je natuurlijk helpen met linkbuilding, maar wat is dit nou eigenlijk? Bedrijven die hoger in Google willen komen doen namelijk aan linkbuilding. Zij zorgen ervoor dat met behulp van links die vanuit andere websites naar hun eigen website linken ze hoger in Google komen te staan. Mocht jij aan linkbuilding willen doen, dan kan je gebruik maken van ons netwerk. Wij hebben een gigantisch netwerk met allemaal websites waarmee we kunnen linken.  Er zijn verschillende soorten links en onderstaand geven we een aantal voorbeelden. Let op, dit zijn slechts een aantal voorbeelden, er zijn nog veel meer verschillende soorten links.

Verschillende soorten links

Links waar wij een groot fan van zijn, zijn de links uit blogartikelen. Zo schrijf je bijvoorbeeld een artikel op een blog website en hier plaats je een link in naar je eigen website. Hierbij is het wel zo belangrijk dat je op een website plaatst die relevant is aan die van jou. Ben je boekhouder, dan zal dit wel een financieel blog moeten zijn, relevantie is namelijk zeer belangrijk. Aan te raden is om zo veel mogelijk relevante woorden te schrijven. Kijk ook even goed of het om een blog gaat van hoge kwaliteit. Dit kan je bijvoorbeeld controleren door de DA en de PA waardes te controleren. Dit kan je doen met behulp van MOZ toolbar. Deze tool kan je gemakkelijk downloaden.

Waar je ook voor zou kunnen kiezen zijn partnerlinks. Je plaatst dan puur een linkje op de partnerpagina van een website. Ook hierbij is het belangrijk dat de website relevant is en dat de waardes zo hoog mogelijk zijn.

Links waar we minder fan van zijn, zijn de startpagina links, deze links worden zoals je uit de naam al kunt opmaken geplaatst op een startpagina. Vroeger deed men dit erg veel, tegenwoordig kan je dit alleen zo nu en dan een keer doen of gebruiken om lage concurrentie keywords te promoten. Het grote voordeel aan deze links is dat ze erg goedkoop zijn.

Veel kennis in huis

Wij hebben zeer veel kennis in huis. Mocht je aan de slag willen gaan met linkbuilding, dan zijn wij absoluut de juiste partij om jou hierbij te helpen. Aan te raden is om hier niet zomaar zelf mee aan de slag te gaan. Het hebben van kennis is bij linkbuilding echt noodzakelijk en heb je dit niet maar besluit je toch om aan de slag te gaan, dan kan dit er juist voor zorgen dat je totaal onvindbaar wordt en dit wilde je juist niet.  Wanneer je linkbuilding op de verkeerde manier toepast, dan kan het zo zijn dat Google je een penalty geeft. Je zult echt met een goede strategie aan de slag moeten gaan om zo een natuurlijk linkprofiel op te bouwen

Linkbuilding reseller service door Bo5

Mocht jij een eigen online marketingbureau hebben en wil je ook linkbuilding aan willen bieden, dan zou je ervoor kunnen kiezen om van onze service gebruik te maken. Wij kunnen dit namelijk voor je doen en regelen dan alles voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is voor klanten zorgen. Mocht jij ondernemer zijn en wil je deze dienst ook aanbieden omdat je bijvoorbeeld goed in sales bent, ook dan kunnen we je helpen. Wij staan namelijk klaar om andere ondernemers te helpen

Hulp bij linkbuilding

Tuurlijk, wij zijn er om andere bedrijven linkbuilding aan te laten bieden, echter zijn we er ook om ervoor te zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan met behulp van linkbuilding. Echter bieden wij nog veel meer diensten aan om ervoor te zorgen dat onze klanten beter vindbaar worden op het internet en meer sales kunnen doen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een website voor je maken, dit is namelijk de basis, dit is je online visitekaartje en hier zullen mensen op uit moeten komen. Ook kunnen we je helpen met e-mailmarketing en SEA.

Het internet is de toekomst, steeds meer mensen doen hun aankopen online en wanneer je ons inzet is de kans groter dat mensen ook bij jou uit zullen komen, ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Ben je benieuwd naar onze service, lees dan verder, onderstaand vertellen we hier meer over.

De beste service

Wij leveren niet alleen de beste links, wij leveren namelijk ook de beste service. Wanneer je met ons in zee gaat, dan kan je rekenen op heldere afspraken en deze afspraken komen wij altijd na. Tevens staan wij voor soepele communicatie en doen we er alles aan om onze klanten te helpen. Niet voor niets hebben wij al ontzettend veel bedrijven geholpen en hebben we een uitstekende naam. Mocht jij benieuwd zijn naar waar wij jou mee kunnen helpen, dan raden we het je aan om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Tijdens zo’n gesprek vertellen we je precies hoe we jou kunnen helpen en uiteraard zit je nergens aan vast. Heb je vragen en stel je deze liever telefonisch of per e-mail, dan kan dat natuurlijk ook gewoon.