SEO Abonnement – betaalbaar en waar voor je geld.

SEO Abonnement – betaalbaar en waar voor je geld.

SEO Abonnement – betaalbaar en waar voor je geld

Wij staan voor alles open, wil je zelf je teksten schrijven? Prima. Richt jij je eigen pagina’s in? Prima, focussen wij op linkbuilding.

Wil jij zelf leren hoe je alles kunt onderhouden zodat je ons uiteindelijk niet meer nodig hebt? Ook goed, gaan we dat regelen.

Wil je alles uitbesteden, wij staan hier voor je klaar tegen een betaalbaar tarief.

Wij hebben standaard pakketten maar richten deze altijd in aan de hand van de klant zijn wens, heb je al een keer ergens een zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren, dan gaan wij dit uiteraard niet opnieuw uitvoeren (mits jij dit wilt). Heb je zelf iemand die goede SEO teksten voor jou schrijft? Waarom zouden wij jou forceren om hier bij ons voor te betalen “want dit zit in het pakket”? Alles stellen wij samen met jou op om zo goed mogelijk en goedkoop mogelijk de gewenste resultaten te behalen.

Zoals zo velen focussen wij op Google, 90% van alles wat wij Nederlanders online zoeken gaat via de zoekmachine Google, het overige gaat via Bing en nog enkele kleine andere.

Kies de juiste zoekwoorden

Wij vinden het altijd super belangrijk dat de verwachtingen en mogelijkheden op elkaar afgestemd zijn. Graag gaan wij als eerste aan de slag om voor jou te kijken op welke woorden het beste zijn om gevonden te worden (het zoekwoorden onderzoek). Hierin geven wij op basis van onze bevindingen advies en we kiezen samen met jou de beste woorden.

Hierbij houden we altijd realisme in het achterhoofd, als jij een nieuwe website begint over Iphones houd dan in het achterhoofd dat er bedrijven zijn met gigantische budgetten welke de top 10 hebben veroverd zodat wij meer gaan focussen op de niche markt waarin sneller winst te behalen is.

Controle van jou website en de al beschikbare informatie

Graag bekijken wij of jou website technisch “acceptabel” in elkaar zit, of de juiste pagina’s naar elkaar linken en of jou pagina’s voldoende SEO geoptimaliseerd zijn opgezet, als dit niet zo is gaan we graag voor jou aan de slag om dit recht te zetten en te optimaliseren. Ieder SEO abonnement houd in dat wij ook kritisch naar jou website kijken, linken de juiste pagina’s naar elkaar of dient dit te verbeteren? Is de kracht van jou website voldoende verdeeld, focus je voldoende op jou niche?

Verbeteren van jou online reputatie

Door middel van linkbuilden gaan wij jou on-line reputatie verhogen (als we het zo mogen noemen). Wij plaatsen geen tijdelijke links maar zorgen voor “permante” links welke verwijzen naar jou website om op deze manier de kracht van jou website te verbeteren. Dit door middel van links op partner pagina’s en blogs/advertorials.

Wat levert dit jou uiteindelijk op?

Juist omdat wij alles samen met jou opstellen nemen we jou mee in het hele SEO proces, we nemen alles uit handen of leggen je stap voor stap uit wat we doen en het belang hiervan. Wij gaan er voor zorgen dat je meer relevante bezoekers op jou website krijgt waardoor jij uiteindelijk meer geld kunt verdienen. Dit doen wij op een goede strategische en gestructureerde wijze.

Let op!

Wij hebben GEEN opstartkosten en met invullen van onderstaande SEO abonnement voorkeur zit je nergens aan verbonden, het is alleen een verzoek zodat wij in contact kunnen komen met jou.