SEO guru

SEO guru

Strategie Van Een Seo GuruBen jij van plan om een SEO guru in te huren? Dat is natuurlijk geen probleem, want gelukkig zijn wij de SEO guru waar jij naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat jij zeker weet dat je website beter gevonden wordt in Google. Om hieraan te werken zullen we hieronder kort stilstaan waar je allemaal op moet letten als je besluit hier aanspraak op te doen. Hierdoor weet je zeker dat je jouw website beter vindbaar zult maken bij het grote publiek en dat is natuurlijk wat je wilt. Meer zichtbaarheid en meer verkopen en jouw bedrijf laten groeien!

De reden dat je op zoek was naar een SEO guru was waarschijnlijk omdat jij wilt scoren op relevante zoekwoorden, veel aandacht wilt zonder per klik te betalen, je conversies te doen verhogen en om uiteindelijk simpel gezegd meer geld te verdienen. Wij als echte guru weten precies waar op te letten en na analyse van jouw site kunnen wij de perfecte aanpak opzetten om voor jouw de meeste ROI te behalen, lage kosten, hoge opbrengst.

Zoekmachine optimalisatie uitgevoerd door onze SEO guru.

Als we kijken naar de term SEO staat SEO voor Search Engine Optimization ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Hierbij houdt het in dat de website zodanig wordt aangepast zodat hij volgens zoekmachines hoog in de zoekresultaten terecht komt. De criteria voor zoekmachines is dat de websites allemaal worden nagelopen wat vervolgens weer voor een hogere positionering in de zoekmachines zorgt. Des te hoger de ranking des te beter je zult scoren in de zoekmachines en waardoor je dus meer verkeer naar je website krijgt. Meer verkeer zal op zijn beurt weer leiden tot conversies en hierdoor zal de winst van jouw organisatie doen stijgen terwijl je hier niet enorm veel kosten aan kwijt hoeft te zijn.

Ben jij benieuwd hoe zoekmachine optimalisatie precies in zijn werking gaat? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We zullen hieronder kort in drie onderdelen toelichten hoe het zoekmachine optimalisatie proces werkt zodat je hier een goed beeld van krijgt. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je altijd bent voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een goede afweging te maken.

Onderdeel 1: Technische optimalisatie

Als we kijken naar het eerste onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het zeker aan te raden om tijd te besteden aan de technische optimalisatie van een website. Bij de technische optimalisatie wordt aandacht besteed aan de achterkant, ook wel back-end, van een website genoemd. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken of een website wel snel genoeg is, of de juiste codes zijn geïmplementeerd en of er nog bepaalde codes gecompileerd kunnen worden om zodoende een website sneller te maken.

Bij dit onderdeel is het zeker aan te raden om een SEO guru in te schakelen omdat dit specialistisch werk is. Als je het zelf namelijk gaat doen, dan kan het voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan en dat wil je natuurlijk voorkomen. Probeer daarom altijd goed in contact te komen met een SEO guru die het technische gedeelte voor zijn rekening kan nemen of jouw in ieder geval kan adviseren over wat uit te voeren.

Onderdeel 2: Onpage optimalisatie

Als we vervolgens naar het volgende onderdeel kijken is het goed om te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij komen we namelijk stil te staan bij onpage optimalisatie. Onpage optimalisatie is een proces waarbij je de pagina’s van een website onder de loep gaat nemen om deze vervolgens aan te passen volgens de richtlijnen van Google. Hierbij is het wederom goed om te vermelden dat dit specialistisch werk is en om deze reden is het zeker aan te raden om een SEO guru in dienst te nemen. Als je echter toch besluit om dit zelf te gaan doen is het goed om te benoemen dat deze stap een stuk beter zelf uit te voeren is.

Als we kijken naar de werkzaamheden die bij onpage optimalisatie komen kijken is dit voornamelijk het schrijven van hoogwaardige kwaliteit SEO geoptimaliseerde teksten die ervoor zorgt dat je enerzijds hoger in Google komt en anderzijds dat je de klanten sneller bepaalde producten gaan aanschaffen. Mocht je je afvragen hoe je zelf teksten schrijft, bekijk dan onze tops om zelf SEO teksten te schrijven.

Daarnaast is het zeker goed om aan te geven dat er diverse plugins en tools beschikbaar zijn die je helpen bij de onpage optimalisatie van je website. Hierbij kun je gebruik maken door bijvoorbeeld Yoast of Rank Math te installeren als plugin als je gebruik maakt van WordPress (Lees hier meer over plugins). Hierdoor weet je zeker dat je een goede tool in huis hebt die je verder gaat helpen en dat is natuurlijk wel zo prettig als je het optimale uit je prestaties wilt halen.

Onderdeel 3: Offpage optimalisatie

Tot slot als je website volledig goed is ingericht is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voor off page optimalisatie. Als je namelijk offpage optimalisatie gaat uitvoeren weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk te werk gaat. Hierbij moet je diverse links naar je website verkrijgen en daarom is het goed om hier nauwkeurig te werk te gaan.

Als je op het punt staat om aan linkbuilding te beginnen is het goed om te weten welke linkbuilding strategie je wel en niet kunt toepassen. Als je namelijk een verkeerde strategie zult toepassen kan het voorkomen dat je straffen krijgt en dat wil je natuurlijk voorkomen, onze SEO Guru neemt dit traject graag voor jou uit handen. We zorgen ervoor dat jouw campagne manager samen met een linkbuilding specialist de juiste linkbuilding strategie opzet zodat je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt en er een super efficiënte campagne wordt neergezet..

Mocht je willen weten wat bepaalde waardes van een website zijn voordat je besluit een linkruil of verzoek aan te gaan, dan is het zeker aan te raden om te kijken of je gebruik kan maken van tools zoals MOZ, Majestic of Ahrefs. Hierdoor weet je zeker dat de website die naar jouw website gaat linken van hoge kwaliteit is waardoor je hier geen problemen mee zult krijgen en dat is natuurlijk altijd prettig.

Waarom een SEO guru inhuren?

Het optimaliseren van een website is lastiger dan op het eerste gezicht lijkt. Veel mensen denken namelijk dat ze aan wat knoppen moeten draaien om vervolgens hoog in Google te komen staan, maar zo werkt dat niet. Google heeft zelf al ruim 200 verschillende criteria waarbij het ook nog eens zo is dat deze 200 criteria continue verandert. Het is daarom niet moeilijk om altijd op de hoogte te zijn van verschillende optimalisatie mogelijkheden die de website doen stijgen.

Om deze reden kan het voor drukke ondernemers zeker een verstandige keuze zijn om een SEO guru in te schakelen. Dit is namelijk een specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie die als geen ander de ins en outs van de zoekmachine en haar criteria kent. Doordat jij een goede SEO guru inschakelt weet je precies wat er gedaan moet worden om de website in kort termijn hoger in Google te krijgen. Het inhuren van een SEO guru kan daarom zeker een goede boost zorgen voor je onderneming. Ben jij ook benieuwd naar eventuele verbeteringen van de website? Neem dan contact met ons op.

Mocht je op zoek zijn naar een SEO specialist / Guru om jou te  helpen, kijk naar aantoonbare resultaten, want in de SEO wereld kan iedereen zich SEOguru noemen, maar niet iedereen heeft ook de ervaring en de kennis om daadwerkelijk het verschil te maken bij een website. Als jij op zoek bent naar een SEO guru is het zeker geen verkeerde keuze om contact met ons op te nemen. Wij hebben zelf namelijk veel ervaring en expertise op het gebied van SEO en weten daarom precies waar je rekening mee dient te houden als je hiernaar aan het kijken bent.

Laat een gratis test doen

Als je benieuwd bent hoe je er momenteel voor staat voordat je besluit een SEOguru in te huren is dat zeker geen verkeerde gedachte. Hierbij is het aan te raden om te kijken of je een specialist kunt inschakelen zodat je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat is natuurlijk erg prettig. Wist je namelijk dat je door middel van een gratis SEO test direct inzichtelijk hebt welke punten er allemaal zijn en wat je het beste kunt doen om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk zult presteren?

Op het internet zijn diverse websites en tools beschikbaar die je gratis en betaald kunt raadplegen om inzichtelijk te krijgen wat de verbeterpunten zijn. Dit is natuurlijk ook goed als je in gesprek gaat met een specialist, want hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de punten goed worden getackeld. Hierbij kun je ook direct de SEOguru ondervragen over bepaalde punten die jij uit de test hebt gehaald. Dat is natuurlijk erg [prettig, want hierdoor weet je zeker dat de SEOguru die jij voor ogen hebt ook daadwerkelijk hetgeen kan beloven wat jij wilt en daarom is het zeker goed om hier aandacht aan te besteden. Wij maken veel gebruik van de betaalde versie van Screaming Frog om sites te optimaliseren.

Het instellen van een plugin voor je SEO

Als je SEO wilt toepassen voor je webshop is het goed om te weten waar je allemaal rekening mee dient te houden. Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan zult doen om ervoor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk aan de slag kunt gaan met het correct invoeren van alles voor je webshop. Hierbij is het natuurlijk wel goed om te benoemen dat het complex is en als je hier geen ervaring mee hebt, is het zeker aan te raden om een specialist in te schakelen zodat je zeker weet dat je er alles mee kunt doen wat je wilt.

Mocht je toch liever zelf aan de slag willen met het correct invoeren en het instellen van een webshop, dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden voor een specialist in te schakelen. Door het inschakelen van een specialist weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je een goede keuze zult maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een plugin te installeren die je hierbij verder kan helpen. Als je namelijk besluit om een plugin te installeren weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken die je verder kan helpen en dat is natuurlijk erg prettig.

Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af welke plugin het beste is om aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je een goede plugin hebt. Dat is natuurlijk erg lastig om te zeggen omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn en om deze reden is het zeker goed om eens rond te kijken naar een plugin die voorziet in jouw behoefte.

Besteed het uit aan een SEO expert

Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen bij het verbeteren van je posities in Google raden we je aan om zelf goed in de materie te duiken en eens contact met ons op te nemen, wij helpen je er graag mee. Wij zetten een SEO guru op jouw traject welke enorm veel kennis van zijn / haar vak heeft waardoor het zeker aan te raden is om hiernaar te kijken. Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om een specialist in dienst te nemen die je daadwerkelijk verder kan helpen en dat is natuurlijk erg fijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Natuurlijk is het lastig om een goede keuze te maken als het aankomt op SEO en zoekmachine optimalisatie. Om deze reden is het natuurlijk goed om een SEO guru in te schakelen. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes zodat je zeker weet dat je geen verkeerde keuze zult maken.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande interesse hebben in onze dienstverlening, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Onze SEO guru’s helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste strategieën zodat je zeker weet dat je website beter zal gaan scoren in Google en dat is natuurlijk erg prettig.