Linkbuilding teksten bestellen?

Linkbuilding teksten bestellen?

Als je een eigen onderneming met website hebt dan weet je waarschijnlijk al hoe belangrijk content is. Wij bieden linkbuilding teksten in alle vormen die je je maar kunt bedenken.

We bieden teksten voor op jouw eigen website maar ook voor blogs om te plaatsen op externe websites. Zoek je teksten om te plaatsen op je eigen website, neem contact op dan bespreken we wat je nodig hebt.

Linkbuilding teksten worden vaak geassocieerd met externe linkbuilding (blogs plaatsen op websites van 3de welke een linkje bevatten en naar jou verwijzen. Wij noemen dit SEO blogs en deze laten wij door onze freelance tekstschrijvers met liefde en plezier voor jou schrijven. Onze freelancers schrijven over uiteenlopende onderwerpen, niets is te gek.

Zoek je deze teksten? Neem contact op en we helpen je graag verder.

Hoe worden de linkbuilden teksten opgezet?

Ten eerste schrijven we ze voor de zoekmachine optimalisatie, de blogs bevatten een bepaalde zoekwoord dichtheid waardoor Google deze content als “relevant” leest. Wij plaatsen voor jou de juiste anchor text met daar onder de correcte link, dit hoef jij niet zelf nog een te doen. We kunnen deze teksten schrijven op basis van jouw zoekwoorden onderzoek en jouw linkprofiel.

De blogs welke wij schrijven worden plaatst op een externe website voor het verkrijgen van relevante backlinks door midden van een “natuurlijk profiel”. Naar ons idee dienen altijd een X aantal links in relevante content te staan en te verwijzen naar jouw site.

Wij schrijven alleen originele artikelen (deze worden altijd gechecked op plagiaat).

Linkbuilding is eigenlijk het verwijzen via een link naar jouw site. Door het gebruik van links in een tekst komen mensen sneller bij jouw website en is het ook nog eens interessanter. De tekst is namelijk gebaseerd op iets van de onderneming/website en het maakt de lezer geïnteresseerd.

Als voorbeeld; je hebt een onderneming voor meubels. De meubels kunnen klanten zelf op smaak laten maken zoals zij dat willen. Dan zou je dus een tekst kunnen schrijven die gaat over waarom het zo goed is om zelf te kunnen kiezen. In die tekst plaats je dan die links die verwijzen naar jouw website. Dit geeft een goed teken aan Google maar ook de lezers lezen iets relevants wat extra klanten op kan leveren.

Waarom is linkbuilding goed?

Linkbuilding brengt je onderneming onder de aandacht. Het is eigenlijk de bedoeling om die artikelen ergens anders te plaatsen dan je website. Het best is om die bij iemand anders op de website te plaatsen. Je naamsbekendheid vergroot je hiermee waardoor je onderneming dus ook beter zal gaan lopen.

Tegenwoordig is het online leven je beste vriend als het gaat om succesvol zijn. Als jij waardevolle content op internet plaatst ben je gewoon simpelweg interessanter dan een ander die dat niet doet. Als jij allerlei uitlopende onderwerpen hebt ben je ook interessant. Zoek de grens op tussen leuk en leerzaam. Mensen vinden het leuk iets nieuws te leren, maar ook om iets leuks te lezen. Combineer deze dan ook.

Hoe doe je linkbuilding het meest effectief?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je aan linkbuilding gaat doen. Het is belangrijk om zoekwoorden te gebruiken. Door zoekwoorden te gebruiken vergroot je de kans dat iemand jouw pagina vindt. Als diegene echt op iets specifieks zoekt en jij gebruikt die zoekwoorden dan kom jij bijna bovenaan.

Startpagina’s moeten er ook aantrekkelijk uitzien. Je wilt natuurlijk dat als iemand je pagina bezoekt het er goed en uitnodigend uitziet. Belangrijk is ook dat hij makkelijk in omgang is. Als het rommelig is en je snapt niet wat waar is dan ben je snel geneigd om de website te verlaten. Het plaatsen van zoekwoorden op startpagina’s is overigens ook heel verstandig om te doen.

Het is verstandig om een linkbuilding strategie te bedenken. Welk bereik wil je en wat is je voornaamste doel hiermee? Er zijn genoeg mensen die er kennis van hebben en die je hierbij kunnen helpen. Het is namelijk ook belangrijk te weten of je een beginnend ondernemer bent of al langer een bestaand bedrijf. Dit verschilt namelijk wel qua wat je moet doen.

Veel gestelde vragen

Wat zijn zoekwoorden?

Zoekwoorden zijn woorden die je vaker terug laat komen in de tekst. Je bepaalt zelf welke woorden dat zijn en hoe je ze gebruikt. Het best is om woorden te gebruiken die mensen zullen opzoeken en die aan jou te linken zijn.

Hoe gebruik je zoekwoorden zo effectief mogelijk?

Zoekwoorden gebruiken klinkt moeilijker dan het is. Je moet ze effectief in een zin plaatsen. Ervoor zorgen dat hierdoor de tekst interessant wordt en mensen het verder willen lezen. Hierdoor krijg je de meeste mensen op je website gericht.

Waar plaats je de links in?

De links kun je het best dan koppelen aan de zoekwoorden. Ze zullen dan meteen verwijzen naar de site vanuit dat zoekwoord. Het is namelijk ook belangrijk het niet te ingewikkeld te maken. Dit zorgt ervoor dat de interesse verminderd en er sneller de neiging ontstaat om de webpagina te verlaten.

Hoe maak je een natuurlijk linkprofiel?

Een goed en natuurlijk linkprofiel maken is niet per se moeilijk wel erg belangrijk. Een goed linkprofiel laat de professionaliteit van je bedrijf en website zien. Het uiterlijk doet er in dit geval erg toe. Een goed linkprofiel is als je effectief kunt doorverwijzen en je de juiste manier van zoekwoorden gebruiken hebt gedaan.

De autoriteit van de tekst

Het is belangrijk om aan te tonen dat de autoriteit van deze tekst bij jou hoort. Als het op een andere site staat moet je laten zien dat het daar niet bij hoort, maar dat jij de autoriteit hebt ervan. Je wilt natuurlijk dat deze mensen jouw website gaan bekijken. Onderscheid je dus dan ook zo goed mogelijk van de andere site.

De opbouw van linkbuilding teksten

Linkbuilding teksten hebben in principe niet per se regels waar je je aan dient te houden. Het is zo genoemd vormvrij. Het gaat erom dat je een tekst hebt die verwijst naar jouw website. Wel zijn er altijd een aantal dingen die je het best kan doen. Zo genoemd de beste tips om het succesvol te doen.

Verder heb je alleen eigenlijk wat erin moet staan om aan de term linkbuilding teksten te voldoen. Het heeft natuurlijk een doel. En om het dan ook als linkbuilding teksten erop te zetten moet het ook wel daadwerkelijk dat doel hebben. Het doel dus om te verwijzen.

Waar de tekst over gaat mag je helemaal zelf bedenken, een tip daarbij is dan weer wel om de tekst interessant te maken en het moet wel passen bij waar je het aan gaat linken. Het kan niet zo zijn dat het een heel ander onderwerp heeft.

Althans het kan altijd want het is vormvrij, alleen het zal de interesse niet opwekken en ook niet per se succesvol zijn aangezien het niet echt aansluit. Wat we moet is dat je de links erin verwerkt en het best is dat aan de hand van zoekwoorden.

Een voorbeeld:

Je website gaat over op maat gemaakte bedden. Je verkoopt bedden en die kunnen op maat gemaakt worden. Hoofdbord kan gekozen worden, de kleur ook en de maten natuurlijk. Stel hier gaat je website over dan wil je het natuurlijk interessant maken.

Begin dan met een kleine anekdote over een situatie waarin het ideaal is om een bed op maat te hebben. Als je bijvoorbeeld de gehele muur wilt vullen met een hoofdbord. Het is niet mooi als er dan een klein gat is of als je muur te klein is voor een standaardmaat.

Daarna ga je uitleggen hoe jij als bedrijf de oplossing biedt op dit probleem. Noem hierbij dan een aantal voorbeelden. De woorden die het meest interessant zijn hier gebruik je als zoekwoord. Let wel op dat dit woord een woord is die vaak opgezocht zal worden. Dit mag ook drie woorden zijn.

Een voorbeeld van een zoekwoord hier in deze context zou kunnen zijn. Een bed op maat gemaakt. Hier koppel je dan de link van je website naar of je linkt meteen de pagina waar je bedden op maat laat maken. Zeg maar waar de keuzes gemaakt worden op de website.

Wees ook slim hiermee en eindigt bijvoorbeeld met een stukje waarin je aangeeft dat indien er interesse is er via hier contact opgenomen kan worden. Geef aan dat dit vrijblijvend is en jullie kunnen informeren over de mogelijkheden en eventueel de wensen alvast bespreken.

Waar let ik nog meer op?

Zoals wij hierboven genoemd hebben over het vrijblijvend contact opnemen. Het is verstandig dit te doen. Waarom? Omdat je mensen de mogelijkheid geeft om dit verder te onderzoeken. De wil is er alleen vaak zit de twijfel in de weg. Iets op maat laten maken is vaker een iets grotere uitgave en ook aardig definitief.

Het is dan aan jou de taak om ze gerust te stellen en daarbij de mogelijkheden te bespreken. Geef daarbij ook meteen de voordelen aan. Afhankelijk van wat de mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn kun je nog verdere stappen ondernemen om de mensen te informeren.

Misschien dat je ook als bedrijf vrijblijvend offertes aanbiedt? Dat je ze eerst op de zaak uitnodigt en daar het een en ander bespreekt. Je stuurt een offerte op (nadat je de voordelen van op maat gemaakte bedden besproken hebt) en je stuurt het op. Niet elk bedrijf doet dit dus dat is afhankelijk van jouw bedrijf.

Het is belangrijk om een plan te hebben. Het gebruiken van linkbuilding teksten is heel handig, maar je hebt wel meer nodig. Het is niet dat linkbuilding alleen al alles voor je gaat doen. Het is wel zeker de basis en zeker ook een goed beginstadium.