Linkbuilding website lijst

Linkbuilding website lijst

Linkbuilding Website LijstAls je op zoek bent naar een linkbuilding website lijst dan hebben we hieronder een handig  lijstje opgezet waar je diverse links kunt verkrijgen.

Bijvoorbeeld bij bloglinks.nl zijn 1000+ websites aangesloten waar je links en blogs kunt plaatsen met een redelijke SEO waarde.

Als je met linkbuilding bezig wilt gaan zijn er meerdere dingen die belangrijk zijn om op te letten. Maak een mooi profiel met de combinatie van startpagina links, SEO blogs en autoriteit blogs om op deze manier jouw budget zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Wij hopen dat je behalve naar jouw linkbuilding strategie ook kijkt naar de technische optimalisatie van de website. Zorg ervoor dat jouw site snel is en veel waarde creëert voor de bezoeker. Zo moet je website zoveel mogelijk af zijn en voldoen aan de SEO-richtlijnen, let daarbij op bijvoorbeeld SEO geoptimaliseerde teksten. Het is nu eenmaal zo dat linkbuilding ondersteunend is aan hoe goed jouw website is.

M.b.t. linkbuilding is het belangrijk dat je een linkbuilding website lijst gaat maken en goed bepaald op welke websites je wel en niet gezien wilt worden. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar jouw eigen site en hier relevante sites bij zoeken, maar je kunt ook kijken op welke websites de concurrenten vermeld staan. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat alle links relevant zijn aan je eigen website.

Verder dien je een bepaald budget op te stellen. Sommige links zijn te ruilen, maar het komt ook regelmatig voor dat het tegen betaling is. Was het trouwens niet Google die zei dat je niet voor links mocht betalen? Dit is een beetje een kip-ei verhaal. Schrijf je hele goede content, maar heb je geen inkomende links dan word je niet gevonden. Het mes snijdt echter aan twee kanten: word je niet gevonden dan ontvang je ook geen inkomende links. Sowieso is wat Google hierover zegt tegenstrijdig, zelfs een papieren krant leeft op betaalde advertenties, zonder dat men reclame inkoopt overleeft de krant niet. Op veel sites kom je simpelweg niet terecht met een “normaal” bedrijf dat geen uitzonderlijke dingen doet.

Kort door de bocht: zorg dat je website geoptimaliseerd is, technisch en on-page, zet je lijst op en ga aan de slag met het verkrijgen van de links!

Linkbuilding website lijst:

Backlinks

SEO backlinks zijn een van de belangrijkste onderdelen van linkbuilding en moet dan ook goed gebruikt worden. Zo heb je meerdere websites gevonden die je kunt gebruiken voor je content. Het is hierbij belangrijk dat je weet welke content je wilt laten maken. Zo kan je verschillende blogs laten maken die relevant zijn aan je eigen website, dat heet linkbuilding teksten. Hierin promoot je zichtbaar of onzichtbaar jouw website of jouw product.  Het is belangrijk dat je hier bepaalde zoekwoorden in gebruikt die van belang zijn voor je website. Je kan hierbij een marketing bureau vragen om hiervoor een zoekwoorden onderzoek te laten uitvoeren. Op deze manier weet je ook welke zoekwoorden je moet gebruiken voor je content.

Deze zoekwoorden zijn belangrijk omdat je hier op gevonden wilt worden door de bezoekers die de zoekmachine gebruiken. Hierbij kan je de zoekwoorden ook verbinden aan een backlink. Dit doe je door middel van een tekstlink die de backlink en het zoekwoord aan elkaar kunnen verbinden. Hierbij zorg je ook voor een anker tekst. Deze zorgt ervoor dat je informatie geeft aan de link. Dit is belangrijk voor Google omdat ze op deze manier kunnen zien dat de link relevant is aan de website waarna hij verwijst. Op deze verschillende manieren kan je ervoor zorgen dat je dan ook meer bezoekers krijgt op je website en dan natuurlijk ook meer klanten en omzet.