Linkbuilding tips

Linkbuilding tips

Maak gebruik van de beste linkbuilding tips!

Wie gebruik maakt van linkbuilding doet er goed aan om de belangrijkste regels op het gebied van linkbuilding voor lief te nemen. Linkbuilding tips zijn van cruciaal belang om succes te hebben. Door te kiezen voor een veilige manier van linkbuilden wordt er niet alleen resultaat bereikt, risico’s worden hiermee ook vermeden. Denk niet dat linkbuilding iets eenvoudigs is! Dit is zeker niet iets wat zomaar snel te leren is, bijvoorbeeld door het lezen van een paar artikelen of zien van video’s. Wanneer men aan linkbuilden begint dan is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Officieel is het kopen van links bijvoorbeeld niet toegestaan bij de zoekgigant Google. Echter, 99% dat bovenaan de zoekresultaten pronkt heeft links ingekocht of geruild. Beide manieren worden door Google hard afgestraft, indien de website wordt betrapt.

Voorkom dat de website wordt geblokkeerd of verdwijnd in de zandbak

Wie zelf aan de slag gaat met linkbuilding kan beter goed opletten! Wanneer Google praktijken herkend waardoor de resultaten proberen te worden gemanipuleerd komt men terecht in Google’s Sandbox. Deze zandbak is een verzameling van websites die door Google zijn afgestraft. Wanneer men zo’n penalty of volledige ban oploopt, is het dweilen met de kraan open. Voorkomen dat er opvallend aan het plaatsen van links wordt gedaan is dus van levensbelang. De beste tip is om hier goed van bewust te zijn en niet te hard van stapel te lopen!

Bereik wel de gewenste resultaten!

Controleer de websites waarop de links worden geplaatst vooraf. Controleer of deze website geen hoge spamscore heeft. Online zijn er allerlei gratis en betaalde tools te vinden waarmee kan worden berekend of het plaatsen de moeite waard is. Op internet zijn er ook verschillende tools waarmee kan worden bekeken welke links zijn geplaatst naar een bepaalde website. Op deze manier kan iedereen gemakkelijk het linkprofiel van de concurrentie bekijken. Gratis tools bieden vaak de mogelijkheid om beperkt de links in te zien, deze geplaatst bij concurrende websites die hoog in de zoekresultaten staan. Wie op zoek is naar goede links kan zo gemakkelijk kwaliteit links vinden.