Linkbuilding bureau – Bo5

Linkbuilding bureau – Bo5

Om maar met de deur in huis te vallen, wij doen vrijwel niets anders dan linkbuilding. Wij zijn een linkbuilding bureau als geen ander. Ons netwerk bestaat uit 15.000+ websites, waar wij contact hebben met de website eigenaar, verder hebben wij onze eigen linkbuilding systemen ontwikkeld en zijn goedkoper vergeleken met andere linkbuilding bureau. Zelf hebben wij ook nog eens 1500+ websites in eigen beheer.

Het linkbuilden gebeurd handmatig maar wij krijgen advies en ondersteuning door de speciaal voor ons ontwikkelde systemen. We werken hoofdzakelijk voor marketing agencies om hen te ondersteunen met activiteiten welke zij niet efficiënt kunnen uitvoeren. Met de meeste werken wij al lang samen en zij zien ons als een betrouwbaar linkbuilding bureau welke kwalitatieve backlinks weet te verzamelen tegen goede prijzen. Wij zien ieder dan ook als partner en niet als klant.

Verder zijn er enkele eind gebruikers (website eigenaren) welke hun linkbuilding uitbesteden aan ons. Deze klanten nemen wij beperkt aan om een goed gevoel te behouden bij de markt, onze hoofd focus ligt op het ondersteunen van marketing agencies.

Als jij ons als professioneel linkbuilding bureau wens in te schakelen komen wij graag met jou in contact over hoe wij samen een betrouwbaar linkprofiel kunnen opzetten en meer potentiële klanten voor jou of jouw klanten kunnen binnen halen.

Houd er rekening mee dat wij alleen nieuwe partners aannemen als je op zoek bent naar een langdurige samenwerking. Wij investeren graag vanuit onze kant tijd om jouw te leren kennen, kijken mee met jouw campagnes en adviseren je graag.

Voor en eenmalige afname van links willen we je doorverwijzen naar bloglinks.nl waar je zelf links kunt afnemen.

Waarom een linkbuilding bureau inschakelen?

Schakel niet zo maar een bureau in maar schakel een betrouwbaar linkbuilding bureau in, een ervaren linkbuilding bureau bespaard jou veel tijd en frustratie en dus ook geld. Wij hebben door de jaren heen ons netwerk opgebouwd en beheren zelf 1500+ websites, deze websites gebruiken wij om links voor elkaar te krijgen bij andere webmasters en wij kopen ook blogs en links in. Door onze grootte kunnen wij de link voor jou goed voor elkaar krijgen. Er zijn dan ook weinig andere linkbuilding bureaus welke beschikken over het netwerk wat wij hebben (vraag maar eens hoeveel sites ze in eigen beheer hebben).

Verder hebben wij een hele efficiënte werkwijze ontwikkeld (het is nu eenmaal onze core-business) waardoor wij voor jou de waardevolle websites weten te vinden en voor jou mooie relevante links weten te plaatsen.

Wij plaatsen losse links of plaatsen blogs in kwalitatieve content, om je een idee te geven over onze grootte, wij hebben in 2021 – 2.368.800 woorden aan linkbuilding blogs laten plaatsen op websites van 3de (gemiddeld blog rond de 500 woorden)

Wil jij een gratis linkbuilding scan laten uitvoeren? Dan kan dit natuurlijk, neem hier even contact voor op en wij doen dit graag voor je.

Wat is Linkbuilding en werkt linkbuilding wel?

Linkbuilding is een vorm van zoekmachine optimalisatie (SEO). Zoals de naam al verklapt heeft linkbuilding te maken met het verspreiden van links die verwijzen naar jouw website. Dit kun je doen door bijvoorbeeld te vragen of je voor een andere website een blogtekst mag schrijven met daarin een link die verwijst naar jouw website.

Wanneer er meerdere websites zijn die verwijzen naar jouw website, dan wordt dit geregistreerd door een zoekmachine als Google. Wanneer de vorm van linkbuilding voldoet aan de voorwaarden die de zoekmachine stelt, dan zal jouw website een hogere plaats krijgen in de zoekresultaten wanneer iemand via de zoekmachine zoekt naar bijvoorbeeld het product dat je verkoopt.

Wat de exacte voorwaarden van online zoekmachines zijn is helaas niet bekend. Gelukkig hebben de experts van Bo5 over de jaren heen ontdekt welke factoren een invloed hebben op de plek die jouw website krijgt in een zoekmachine.

Linkbuilding werkt perfect als je weet welke type links je dient te plaatsen en wat voor kwalitatieve links jij nodig hebt.

Het is namelijk niet zo dat je “alleen maar” hoge kwaliteit links nodig hebt of dat je met “alleen maar” lage kwaliteit links de markt kunt veroveren. Om jouw site of die van jouw klant te laten scoren dien jij simpelgezegd een goed link profiel op te bouwen met een mix van de juiste links. Zelfs startpagina links zijn hier in Nederland belangrijk ondanks dat vaak beweert wordt dat dit niet zo is.

Verderop in dit artikel zullen meer voordelen van het samenwerking met een linkbuilding bureau besproken worden.

Wat is je linkprofiel?

Wanneer jij je gaat verdiepen in betrouwbaar linkbuilden dan zul je als snel de term ‘linkprofiel’ tegenkomen. Je linkprofiel is bepalend voor de plek die jouw website krijgt in een zoekmachine als Google wanneer er gezocht wordt naar een bepaald zoekwoord. Je linkprofiel bevat de resultaten van alle acties die jij hebt ondernomen om jouw website een goede plek te geven in een online zoekmachine.

Wanneer je gaat samenwerken met een linkbuilding bureau als Bo5 dan zal er eerst gekeken worden naar het huidige linkprofiel van je website. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de hoeveelheid backlinks die jouw website heeft. Er wordt ook gekeken naar de relevantie van de backlinks, de kwaliteit van de teksten waarin deze backlinks staan, de ankerwoorden in de tekst en nog veel meer. Vervolgens gaat een expert van Bo5 een linkbuilding strategie op maat maken die ervoor kan zorgen dat jouw website eerder verschijnt in een online zoekmachine wanneer een consument zoekt naar bijvoorbeeld de dienst die jij aanbiedt of het product dat jij verkoopt.

Een goed linkbuilding bureau laat je uitstijgen boven concurrenten

Betrouwbaar linkbuilden (combinatie van kwalitatieve backlinks en kwalitatieve) is een belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie om jouw website beter vindbaar te maken in een zoekmachine zoals Google. Op deze manier zal het aantal bezoekers op jouw website toenemen, met als gevolg dat het aantal klanten dat jouw product of dienst wilt kopen ook toe kan nemen.

Naast een groter klantenbestand brengt een goed linkprofiel nog meer voordelen met zich mee. Met behulp van een goede linkbuilding specialist kun je ook concurrerende bedrijven uitschakelen. Immers als jouw website hoger staat in de zoekmachine die de consument gebruikt dan levert dit allerlei voordelen op ten opzichte van de websites van concurrenten. Als eerste is de consument meer geneigd om te klikken op een website die hoger in een zoekmachine als Google wordt aangeboden.

Daarnaast zal de consument tijdens het zoeken op ankerwoorden ook vaker de naam van jouw bedrijf of jouw website voorbij zien komen. Hierdoor wordt de naam van jouw bedrijf of jouw website opgeslagen in het geheugen van de consument. Dit zal ervoor zorgen dat een klant langzaam vertrouwt raakt met jouw bedrijf of website en hierdoor eerder geneigd is om een product of dienst te kopen wanneer het wordt aangeboden door jouw bedrijf. Het vertrouwen van de consument en het geheugen van de consument worden ook aangesproken wanneer betrouwbaar linkbuilden ervoor zorgt dat de consument jouw website of bedrijf vaker voorbij ziet komen op bijvoorbeeld blogs of in artikelen die de consument leest. Wanneer de websites van jouw concurrenten lager staan in de zoekmachine dan zullen die websites minder snel aangeklikt worden door de consument en zal de consument ook minder vertrouwd raken met de websites.

Kortom: met een goed linkprofiel en de hulp van een zorgvuldig linkbureau als Bo5 geef jij niet alleen jouw website een boost in verschillende zoekmachines, maar kun je ook nog eens een voorsprong creëren op het gebied van marketing!

Wat kan linkbuilding bureau Bo5 voor jou betekenen?

In de huidige samenleving waarbij we veel opzoeken en aankopen via het internet is een goede linkbuilding strategie essentieel voor jouw bedrijf. Zoals eerder genoemd zorgt een goede linkbuilding strategie ervoor dat jouw bedrijf beter te vinden is in diverse zoekmachines op het internet.

Het is niet exact bekend hoe verschillende zoekmachines de volgorde van websites bepalen wanneer er gezocht wordt naar een bepaald zoekwoord. Het is wel bekend dat een aantal factoren een grote rol spelen zoals de ankerwoorden op jouw webpagina, het aantal links naar jouw website en hoe frequent er verwijzingen naar de link van jouw website worden geplaatst.

Doordat er veel factoren zijn die een rol spelen bij het opstellen van een goede linkbuilding strategie is dit een tijdrovend proces. Daarnaast is het verkrijgen van plaatsen voor jouw backlinks, de verwijzingen naar jouw website op externe pagina’s, ook een proces wat veel tijd kan kosten omdat niet iedere website openstaat voor het plaatsen van backlinks. Ook moet je zorgvuldig blijven controleren dat de backlinks die jij hebt geplaatst nog werken.

Kortom: linkbuilding kost tijd. Het kan zijn dat jij als ondernemer geen tijd hebt om je te verdiepen in linkbuilding of dat je jouw tijd simpelweg liever aan andere business aspecten besteedt. Daarnaast heb je als ondernemer wellicht geen interesse in de theorie achter linkbuilding maar wil jij wel graag dat jouw website goed vindbaar is in verschillende zoekmachines. Linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding bureau als Bo5 biedt in deze situaties de perfecte oplossing!

Bo5 is een linkbuilding bureau dat jouw website een boost kan geven in verschillende online zoekmachines. Elke medewerker bij Bo5 is een linkbuilding specialist. De medewerker beheerst alle vaardigheden die een linkbuilder nodig heeft om ervoor te zorgen dat jouw website de beste backlinks verkrijgt. Op deze manier stijgt jouw website in verschillende zoekmachines uit boven de website van je concurrenten.

Linkbuilding in de praktijk: waarom kiezen voor een linkbuilding bureau?

Met behulp van een linkbuilding specialist kan jouw website een hogere plek krijgen in een zoekmachine zoals Google. Dit komt omdat de domein autoriteit van jouw website toe zal nemen wanneer de website meer backlinks heeft en de website ondersteund wordt door verschillende linkbuilding activiteiten. De domein autoriteit is grofweg de waarde van de website: als je website meer waard is volgens de normen van de zoekmachine dan zal deze hoger geplaatst worden in een zoekmachine.

Maar wat doet een linkbuilding specialist precies? Er zijn verschillende vormen van linkbuilding die toegepast kunnen worden in combinatie met de website van jouw bedrijf. Mogelijk zorgt de combinatie van verschillende linkbuilding technieken ervoor dat jouw website hoger in een zoekmachine wordt laten zien. Helaas is niet bekend wat de exacte vereisten van een zoekmachine zijn. Echter, een linkbuilding specialist kan de plaats van jouw website wel zorgvuldig in de gaten houden verbeteren.

Nu vraag jij je wellicht af: wat doet een linkbuilding bureau om backlinks te verkrijgen en om de domein autoriteit te verbeteren? Er zijn ontzettend veel verschillende manieren waarop linkbuilding toegepast kan worden. Alle vormen van linkbuilding resulteren in hetzelfde resultaat: er ontstaan meer backlinks die verwijzen naar jouw website. Bij betrouwbaar linkbuilden gaat het erom dat de backlinks op veilige websites worden geplaatst waardoor Google deze erkent en jouw website naar voren kan halen in de zoekresultaten.

Linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding bureau is een verstandige stap. Hoewel ondernemers soms denken dat zij gemakkelijk zelf betrouwbare linkbuilding kunnen toepassen is dit zelden succesvol. Dit komt omdat linkbuilden vaak meer tijd kost dan men verwacht. Daarnaast is linkbuilding ook een ingewikkeld proces doordat veel verschillende factoren invloed uitoefenen op de plek die jouw website in Google heeft. De voordelen die een linkbuilding bureau als Bo5 met zich mee brengt staan hieronder voor jou op een rijtje.

Meer succes door een groter netwerk

Een linkbuilding bureau heeft veel contacten met ondernemers uit verschillende doelgroepen. Om betrouwbaar linkbuilden toe te passen is het belangrijk dat de backlinks die verwijzen naar jouw website vermeld staan op andere websites. Helaas staat niet elke ondernemer er voor open om zomaar links te plaatsen op de website. Een linkbuilding bureau heeft vaak een groot netwerk aan partners die hen vertrouwen. Daarom is de kans groter dat een website wel een blogpost met een backlink naar jouw website wil plaatsen wanneer je samenwerkt met een linkbuilding bureau als Bo5.

Een rugzak vol ervaring

Zoals eerder genoemd is het niet bekend wat het exacte algoritme is dat de volgorde voor websites in zoekmachines bepaalt wanneer er gezocht wordt naar een bepaald zoekwoord. Hierdoor kan het lastig zijn om als onervaren linkbuilder succesvol invloed uit te oefenen op de positie die jouw website heeft in een zoekmachine als Google. Door jarenlange ervaring hebben de medewerkers van linkbuilding bureau Bo5 diverse factoren ontdekt die een grote rol spelen met betrekking tot de positie die jouw website krijgt in een zoekmachine.

Snel resultaat

Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden dat betrouwbaar linkbuilden een tijdrovende taak is. Dit komt omdat een linkbuilder erg precies en zorgvuldig moet werken om succesvol nieuwe backlinks op het internet te plaatsen die verwijzen naar jouw website. Daarnaast dienen oude backlinks ook continu gecheckt te worden. Immers, het kan zijn dat deze links verlopen, veranderd moeten worden of verwijderd worden. Ook het onderhouden van backlinks is een taak die behoort tot linkbuilden. Doordat de specialisten die werkzaam zijn bij Bo5 precies weten hoe zij backlinks moeten onderhouden en wat zij moeten doen om jouw website hoger te plaatsen in Google zul je als ondernemer al snel resultaat zien wanneer je gaat samenwerken met dit linkbuilding bureau.

Efficiënt werken

Met jarenlange ervaring kunnen de linkbuilding specialisten van linkbuilding bureau Bo5 niet alleen snel werken maar kunnen zij ook efficiënt werken. Met behulp van allerlei tools kunnen zij effectief websites vinden waarop jouw website mogelijk als backlink geplaatst kan worden en daarnaast kunnen zij ook snel en effectief blogteksten schrijven met ankerwoorden of andere zoekwoorden waarmee jij wilt dat jouw website geassocieerd wordt door de zoekmachine.

Zorgvuldig werk voor een goede prijs

Linkbuilding uitbesteden hoeft niet duur te zijn. Door linkbuilding uit te besteden houd je zelf als ondernemer kostbare tijd over die je wellicht in de ontwikkeling van de product of dienst kunt investeren. Of wellicht dat je meer vrije tijd overhoudt voor je familie of vrienden wanneer je linkbuilding uitbesteedt. De hoeveelheid kostbare tijd die het uitbesteden van linkbuilding jou oplevert en de groei van het aantal bezoekers op jouw website wegen op tegen de investering die jij financieel zult moeten doen om samen te werken met een linkbuilding bureau als Bo5. Daarnaast zijn prijzen die Bo5 vraagt voor diverse linkbuilding activiteiten erg scherp en betaal je voor linkbuilding van uitstekende kwaliteit. Ben je benieuwd wat Bo5 voor jouw website kan doen? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Bo5. Zij helpen jou graag verder om jouw website een boost te geven in de wereld van online zoekmachines!

Linkbuilding bureau zonder vaste contracten

Je kan linkbuilding uitbesteden aan verschillende bedrijven. Bo5 is een linkbuilding bureau waarmee je als ondernemer prettig kunt samenwerken. Dit komt omdat je bij Bo5 niet vast zit aan langdurige contracten. Speciaal voor kleine ondernemers of beginnende ondernemers die kennis willen maken met de linkbuilding markt en de wereld van e-marketing heeft linkbuilding bureau Bo5 korte contracten.

Soms zit je bij een linkbuilding bureau vast aan lange contracten. Dit zijn contracten met een duur van bijvoorbeeld 12 maanden. Dit komt omdat linkbuilding enige tijd kost. Wanneer er in een korte tijd veel backlinks op het internet worden geplaatst en het linkprofiel van je website snel groeit, dan kan een online zoekmachine dit verdacht vinden. Dit zal ervoor zorgen dat jouw website juist niet hoger in de zoekmachine wordt laten zien.

Linkbuilding kost dus tijd, maar dit betekent niet dat er op de korte termijn niks te verbeteren valt aan een linkbuilding strategie. Daarom heeft Bo5 ook kortere contracten van 3 maanden. Met behulp van deze contracten kun jij als ondernemer kennis maken met de wereld van linkbuilding zonder dat je ergens aan vast zit op de lange termijn. Ben je tevreden met de resultaten die in de 3 maanden zijn behaald? Dan kun je het contract bij Bo5 verlengen voor een langere tijd.

Geen onverwachte verassingen

Duidelijke communicatie staat hoog in het vaandel bij Bo5. De medewerkers van Bo5 begrijpen dat je als ondernemer niet zit te wachten op onverwachte kosten of onverwachte verassingen. Daarom worden er duidelijke afspraken gemaakt wanneer je een samenwerking start met Bo5. Hierbij gaat het om afspraken rondom bijvoorbeeld contractduur, levertijd en de exacte backlinks die jouw website zal verkrijgen. Wil je graag 10 links en 10 blogs? Dan wordt dit duidelijk afgesproken en zul je 10 links en 10 blogs van goede kwaliteit ontvangen die ervoor zorgen dat jouw website mogelijk een betere plek krijgt in de resultaten van een online zoekmachine.

Als klant bij Bo5 krijg je niet alleen inzicht in het resultaat. Je wordt ook meegenomen in het proces van de linkbuilding. Maandelijks zul je van Bo5 een rapportage krijgen waarin staat beschreven wat voor werk er in de afgelopen maand in verzet om de linkbuilding van jouw website te verbeteren. Op deze manier kan de opdracht eventueel per maand geëvalueerd worden en waar mogelijk bijgesteld worden.

Kortom: kies Bo5 voor betere linkbuilding!

Inmiddels is het belang van linkbuilding duidelijk. Goede linkbuilding, en goede SEO, zorgt ervoor dat jouw bedrijf bekender wordt waardoor het aantal klanten kan groeien. Een toenemend aantal klanten zorgt op den duur voor meer inkomsten en de mogelijkheid tot groei voor een bedrijf. Door samen te werken met Bo5 kun je de linkbuilding van jouw website verbeteren. Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het samenwerken met een linkbuilding bureau. Zo kun je gebruik maken van het bestaande netwerk en de ervaring van het linkbuilding bureau. Daarnaast weten de specialisten die werkzaam zijn bij een linkbuilding bureau als Bo5 efficiënt te werken en snel resultaat te leveren. Bij Bo5 betaal je als klant nooit te veel, ontvang je kwalitatief goed werk en zit je niet vast aan langdurige contracten. Daarnaast zul je door de transparante werkwijze van Bo5 ook nooit voor onverwachte verassingen te komen staan. Dus wil je jouw linkbuilding verbeteren? Neem dan nu contact op met Bo5!