SEO backlinks kopen, vele mogelijkheden maar moet je het wel doen?

Je hebt vast wel de berichten gelezen, “Backlinks kopen, doe het niet!” maar wat betekend dit eigenlijk?

Als je een SEO bedrijf in de arm neemt om voor jou backlinks te vergaren betaal je geld voor een bedrijf wat voor jou links gaat vergaren. Wat is dan het verschil met backlinks kopen?

Wij verzorgen links al vanaf 10 euro per link, klinkt dit je interessant? Neem even contact op zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Uiteraard zijn wij helemaal fan van super goede content waarmee jou “automatisch” backlinks kunt vergaren maar als jij niet zo’n top schrijver ben, of geen super leuk onderwerp hebt is het vaak lastig om geweldige content te schrijven en al helemaal lastig om op een natuurlijke manier links te vergaren.

Omdat juist dit natuurlijk vergaren zo moeilijk is blijft er altijd behoefte naar “Like en win” acties op social media en ook naar linkbuilding. Het is nu eenmaal zo, als jou website niet gevonden wordt heeft de super goede inhoud van jou site ook geen toegevoegde waarde! Op een of andere manier dien je dus aan de slag te gaan en dan is de lange termijn strategie van Linkbuilding de perfecte oplossing.

Tips, spreek duidelijk af wat je verwacht van de backlinks.
– DA10+
– Spam score onder de 25%
– Mogen het wel of geen blogs zijn?
– Etc etc

Als jou verwachtingen anders liggen dan wat er wordt opgeleverd kan het wel eens tegenvallen en als je geen goede afspraken maakt kan het voorkomen dat ze niet in lijn met jou on-line strategie liggen.