Goede SEO backlinks kopen, vele mogelijkheden maar moet je het wel doen?

Goede SEO backlinks kopen, vele mogelijkheden maar moet je het wel doen?

Goede SEO backlinks kopen, vele mogelijkheden maar moet je het wel doen?

Wilt u direct backlinks kopen? Neem even contact op dan kijken we of we u kunnen bieden wat u zoekt.

De bedoeling van iedere website is ongetwijfeld zoveel mogelijk bezoekers aantrekken. Mensen blijven dikwijls langer hangen op een bepaalde site wanneer deze duidelijke, niet al te lange, artikels bevat. Ook de laadsnelheid van de pagina, heeft meestal een grote invloed op de tijd die iemand op een site spendeert. Een simpele structuur zorgt er eveneens voor dat surfers meer tijd doorbrengen op een zekere webpagina. Verder zijn andere factoren zoals het regelmatig updaten van de content (=inhoud), voldoende en doeltreffende publiciteit op sociale netwerksites, e-mailmarketing, … et cetera ook doorslaggevend voor de populariteit van een website.

Meer verkeer op uw webpagina door backlinks te kopen

Het creëren van een leuke, duidelijke webpagina lijkt op zich niet zo moeilijk.

We werken allemaal met sociale media, e-mail, tekstverwerkers, … enzovoort. Maar, een goede website komt enkel tot zijn recht wanneer deze, door de talrijke internetgebruikers, op een snelle en eenvoudige manier terug te vinden is. En daar zit het hem nu net! Een mooie, gestructureerde website vervliegt in het niets als de bezoekers er niet op terechtkomen! U zou het bezoekersaantal op uw site graag willen verhogen maar u weet niet hoe u dit kan realiseren? Hoe kan u meer webgebruikers naar uw pagina lokken? Backlinks kopen is hier het antwoord! Backlinks zijn directe links naar uw website vanaf externe websites. Wilt u uw bezoekersaantal graag razendsnel de hoogte in zien gaan? Dan raden wij u aan om meerdere backlinks te kopen. Dit kunt u doen door pakketten, bestaande uit meerdere linkbuilding (= opbouw van links) links, te kopen. Hoe gaat dit allemaal precies in zijn werk? Hoe kan u Nederlandse backlinks kopen? Alles wat u zou moeten weten in verband met “links kopen” vindt u hieronder!

Het nut van backlinks kopen?

Alle webshops, organisaties, bedrijven, … enzovoort dromen van zeer hoge bezoekersaantallen op hun website, om zo hun productiviteit en daardoor ook hun inkomsten, te verhogen. Backlinks zorgen voor een hogere positie in de zoekresultaten van Google. Zoals bij alles, betekent een hogere positie in de lijst van de zoekresultaten weergegeven door Google, ook automatisch meer geloofwaardigheid. Stel u voor dat u tijdens uw zoektocht naar een leuk hotel voor uw zomervakantie, beslist om verschillende reviews te lezen, vooraleer u een bepaald hotel wilt boeken. Een hotel kan nog zo’n prachtige foto’s tonen op zijn website, als de mening van de gasten die hier reeds verbleven zijn overwegend negatief is, gaat er geen kat nog naar dit hotel! Dat werkt met websites net zo! Hoe meer zoekmachines en/of websites een bepaalde pagina aanbevelen, hoe meer bezoekers deze pagina zal hebben. Google is een erg betrouwbare zoekmachine. Bovendien is “googelen” ook nog steeds dé populairste manier voor het opzoeken van informatie. Daarom zal Google de beste zoekresultaten steeds bovenaan in de lijst laten zien!

Waar moet u op letten voordat u backlinks gaat kopen?

Backlinks kopen kan voor plaatsing op meerdere pagina’s gedaan worden. U kan bijvoorbeeld vijf links kopen en deze op verschillende websites plaatsen. Helaas is niet iedere weblocatie even betrouwbaar. Daarom zou u, vooraleer u besluit links te kopen op een bepaalde website, de volgende zaken zorgvuldig na moeten gaan:

  • Kracht van de pagina die de link doorstuurt: Het is heel belangrijk om de kwaliteit van de pagina waarop u uw backlink wenst te plaatsen, op nauwkeurige wijze, na te gaan. Staat uw backlink op een slordige, ongestructureerde site? Heeft de verwijzende site een wel erg langzame laadsnelheid? Is de informatie op deze site enkel leesbaar voor hoogleraars? Dan is de kans groot dat het merendeel van de bezoekers, niet meer dan een paar seconden zal blijven hangen op deze site en uw backlink naar alle waarschijnlijkheid nooit te zien zal krijgen.
  • Coherentie tussen beide sites: Wanneer u eigenaar bent van een website over dierbenodigdheden is het niet erg verstandig links te kopen op een website over make-up artikelen. De kans dat iemand die op zoek is naar make-up een link over dierbenodigdheden aanklikt, is immers heel erg klein. Zie er dus steeds op toe dat er een zekere coherentie bestaat tussen de onderwerpen van de verschillende sites.
  • Populariteit van de verwijzende site op Google: Stel u voor, u heeft backlinks gekocht op een receptenpagina met amper tien recepten. Aangezien er duizenden receptenpagina’s zijn met een enorme verscheidenheid aan recepten, zullen deze pagina’s logischerwijze hoger in de zoekresultaten van Google (of andere zoekmachines) verschijnen. Backlinks kopen op sites die een lage kwaliteit hebben, heeft daarom weinig zin.
  • Soort backlink: Misschien heeft u wel al eens gehoord van “nofollow” en “dofollow” links. Een “nofollow link” is een backlink die geen elektronisch spoor achterlaat. Zoekmachines nemen het aanklikken van dit soort backlinks niet waar en daarom is het voor u, als koper, niet verstandig zulke backlinks te kopen. Toch hebben nofollow links ook een groot voordeel: als iemand een ongeschikte link op uw website plaatst, kan deze link in geen geval een nadelig effect hebben voor uw webdomein. Hij wordt immers toch niet herkend! De “dofollow links” daarentegen, zijn erg efficiënt omdat zij wel elektronische sporen achterlaten waardoor de populariteit van de link stijgt. Een dofollow link wordt dus met andere woorden wel herkend door de zoekmachines en ten gevolge daarvan ook meegerekend in de zoekresultaten.

Zelf backlinks kopen?

Zoals u ziet, zijn er meerdere elementen die u in acht dient te nemen om te weten waar u, uw backlinks nu eigenlijk best plaatst. Een onderzoek hiernaar kan daarom erg tijdrovend zijn en tijd is iets dat we meestal niet op overschot hebben! Zo zal u op zoek moeten gaan naar relevante websites voor het plaatsen van uw backlinks. U zal al deze links moeten aanvragen en dan ook nog moeten bepalen bij welke tekst (=ankertekst) uw link nu best geplaatst wordt. Het kiezen van de juiste ankertekst is een serieus karwei en kan heel positief of juist heel gevaarlijk uitdraaien! De opname van potentiële zoekwoorden in de ankertekst, leidt tot een hogere ranking in de zoekmachines. Een verkeerde ankertekst daarentegen, kan dramatische gevolgen in de wacht slepen! Om te beginnen zal uw weblocatie niet herkend worden door de zoekmachines en zal u dus, ook niet tussen de zoekresultaten verschijnen. Het kan ook nog erger: het kiezen van een verkeerde ankertekst wordt door zoekmachines begrepen als “het plaatsen van nutteloze links”. Zulke onnodige links, kunnen in het ergste geval zelfs tot boetes leiden.

Backlinks kopen? Neem contact op.

 

Backlinks kopen in Nederland

Zoals u ziet, is backlinks kopen een vrij complexe en slepende klus. Daarom is het beter, om in plaats van zelf linkbuilding links te gaan kopen, deze klus aan kenners uit te besteden. Op deze manier wordt uw webpagina op een professionele manier geoptimaliseerd.

Wij helpen u graag vooruit bij het plaatsen van de voor uw website toepasselijke backlinks. Ons team voegt backlinks in op diverse weblocaties, rekening houdend met de relevantie tussen uw website en de verwijzende websites. Ook over de page ranking, het soort link, … et cetera hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen al deze factoren in aanmerking opdat u zo spoedig mogelijk, kan genieten van een hoger verkeer op uw webpagina. Bij ons kan u aan klantvriendelijke prijzen, Nederlandse backlinks kopen zodat de populariteit van uw webdomein kan groeien op nationaal niveau. Uiteraard ontvangt u van ons, na afloop van het invoegen van uw backlinks, een volledig overzicht van alle websites die links doorsturen naar uw webpagina.

Relatie tussen SEO en backlinks

De relatie tussen SEO (=Search Engine Optimization of in het Nederlands “zoekmachine optimalisering”) en backlinks is van cruciaal belang voor uw website. Een webpagina met een backlink naar uw pagina is, bij wijze van spreken, een additionele, positieve beoordeling van de content aanwezig op uw webpagina. Wanneer een website een backlink heeft naar een andere website, is de boodschap hiervan eigenlijk: “wij, van deze website, hebben het volste vertrouwen in de juistheid van de informatie op de website waarnaar wij hier verwijzen”. Sites met veel backlinks, hebben precies om die reden, een hogere positie in de zoekresultaten op Google. Nu begrijpt u ongetwijfeld waarom het hebben van meerdere, en vooral relevante backlinks, essentieel is voor de toename van het verkeer op uw website.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere website recht heeft op zoveel mogelijk bezoekers en daar helpen wij u met plezier mee verder. Wij dragen zorg voor de correcte en efficiënte plaatsing van uw backlinks, opdat u binnen de kortste keren kunt profiteren van dat extra inkomen waar u altijd van gedroomd heeft!