Wat is domain rating?

Wat is domain rating?

Wat is domain rating?

Goed dat je op deze pagina bent uitgekomen, op deze pagina gaan we jou vertellen wat domain rating is. De afkorting van domain rating is DR en onderstaand vind je hier veel handige informatie over. Mocht jij na het lezen van deze pagina nog vragen hebben over dit onderwerp, dan kan je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens hebben we nog veel meer interessante pagina’s waarin we uitleg geven over verschillende onderwerpen. In dit artikel hebben we het in ieder geval over DR, we wensen je veel leesplezier!

 

Met DR meet je hoe sterk een backlink profiel van een website is. Dit kan je doen met de tool Ahrefs. Met behulp hiervan kan je dus kijken of een website op dit gebied sterk is. De score die je van Ahrefs krijgt kan tussen de 0 en de 100 liggen, maar wat zegt dit nou eigenlijk precies? Eigenlijk is dit vooral belangrijk voor als je hoger in Google wilt komen te staan met je website. Doordat je hoger in Google komt te staan krijg je meer bezoekers en waarschijnlijk ook meer klanten. Op het moment dat het backlinkprofiel van je website goed is, dan is dit goed voor de vindbaarheid van je website.

Hoe wordt de score beoordeeld?

De score wordt berekend op basis van een aantal elementen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het aantal unieke domeinen die minimaal een dofollow link hebben, hierbij gaat het dan om een link naar de website van bestemming. Tevens kijkt men bij Ahrefs wat de DR waardes van de bron website zijn en hoe veel unieke websites er naar de website toe linken. tevens worden de scores geplaatst op een schaal van 0 tot 100, dit is een dynamische schaal.

 

Mocht jij hoger willen scoren in Google en wil jij ervoor zorgen dat je website zo goed mogelijk geoptimaliseerd wordt, dan is het zeker aan te raden om Ahrefs aan te schaffen. Deze tool heeft een zeer goede reputatie. Overigens zou je ook een online marketing expert in kunnen schakelen, zij werken vaak ook met deze tool en zij kunnen jou absoluut verder helpen. Op het internet vind je ontzettend veel aanbieders!