Wat is doorway page?

Wat is doorway page?

Wat is doorway page?

Vraag jij je af wat doorway page is? Dan gaat deze pagina jou hier uitleg over geven. Op deze pagina geven we jou een uitgebreide uitleg over wat dit is. Mocht jij op zoek zijn naar uitleg over een ander onderwerp, dan hebben we nog een hoop andere pagina’s die jou verder kunnen helpen. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, dan kan je uiteraard gewoon contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Algoritmes manipuleren

Wanneer we het hebben over doorway pages, dan hebben we het over pagina’s die er zijn om de zoekmachines te manipuleren. Op het moment dat je specifieke zoektermen gebruikt, word je pagina namelijk geindexeerd door Google. Mocht je een doorway page aanmaken, dan zal deze ervoor zorgen dat hij de bezoeker meteen doorstuurt naar een andere pagina. Dit is echter iets dat de bezoeker zelf niet door heeft. Echter wordt dit gezien als black hat SEO, waarom dit zo is leggen we je graag in de volgende alinea uit.

Gemaakt voor zoekmachines

Dit soort pagina’s zijn er niet voor de bezoeker, maar voor de zoekmachines zelf. Wanneer je zo’n pagina aanmaakt, dan wil je er eigenlijk voor zorgen dat mensen op een link klikken en weer op een andere pagina uitkomen. Je maakt daqn gebruikt van zoektermen en dit zorgt er weer voor dat de pagina hoog in Google komt te staan. Echter heeft de pagina vaak niks met de zoekopdracht te maken die men in eerste instantie deed en daarom is het black hat seo. Het is een beruchte methode en daarom zijn er een aantal synoniemen voor deze techniek. Onderstaand hebben we ze even voor je opgesomt:

 

  • Portal page
  • Bridge page
  • Entry page
  • Gatewaye page
  • Jump page

 

Wanneer je nog meer wilt weten over dit onderwerp, dan zou je dus ook op deze termen kunnen zoeken, je komt dan ook veel handige informatie. Mocht jij je afvragen waarom dit black hat seo is, dan leggen we dat ook nog even graag aan je uit. Dit is namelijk black hat omdat je er eigenlijk alleen maar voor wilt zorgen dat je mensen om de tuin heen leidt. Zij zijn op zoek naar andere informatie en eigenlijk manipuleer je hen. Google doet er dan ook alles aan om deze uit de zoekresultaten te filteren. Juist daarom raden wij deze manier van seo ook altijd af.