Wat is exact match domain emd?

Wat is exact match domain emd?

Wat is exact match domain emd?

Op deze website vind je allerlei handige informatie over specifieke onderwerpen. Op deze pagina gaan we jou uitleg geven over wat exact match domain emd is. Dit is een term waarbij veel mensen denken dat deze zeer lastig is. Echter valt dit reuze mee en dit gaan we onderstaand aan je uitleggen. Mocht jij meer over dit onderwerp willen weten, dan is deze pagina dus precies de pagina waar je moet zijn. Ben jij op zoek naar een uitleg van een ander begrip, kijk dan verder in onze kennisbank, we hebben namelijk nog veel meer handige pagina’s. Staat het begrip er niet bij? Geen probleem, geef het door! We maken deze pagina namelijk maar al te graag voor je aan.

De definitie

Exact match domain emd, ook wel EMD houdt in dat je een bepaald zoekwoord kiest als domeinnaam. Dit om ervoor te zorgen dat je beter vindbaar gaat worden op het internet. Stel nou dat jij een taxibedrijf bent en je rijdt voornamelijk in Arnhem, dan zou het ideaal zijn om het domeinnaam Taxi Arnhem aan te schaffen. Zoek van te voren wel even op hoe veel mensen er maandelijks op dit zoekwoord zoeken, mochten dit er veel zijn dan is het natuurlijk ideaal om dit domein te kopen. De kans dat je beter vindbaar wordt is dan groot, dit omdat mensen op het specifieke woord zoeken en jouw website zo heet. Google koppelt dit aan elkaar. Echter wordt dit ook vaak gebruikt als spam en Google heeft dit al snel door. Wanneer je voor EMD kiest, dan is dit alleen nuttig als je het domein ook echt op een goede manier wilt gaan gebruiken. Zorg je ervoor dat je SEO op de juiste manier toevoegt en ook echt waarde voor de klant biedt, dan heb je een gouden combinatie om hoog in Google te staan.

Hoge posities in Google

EMD wordt dus vooral toegepast om hoge posities in Google te verkrijgen. Echter zal je dan ook aan SEO moeten doen. Zorg ervoor dat je veel content op je website hebt die ook echt waarde biedt en dat je zoekwoorden toevoegt en de pagina perfect optimaliseert. De website zal snel moeten zijn en je meta’s en links zullen goed moeten zijn. Ook kan je vervolgens aan de slag gaan met linkbuilding, dit kan ook een flinke bijdrage leveren aan je vindbaarheid.