Wat zijn views?

Wat zijn views?

Wat zijn views?

Wat zijn views? En hoe kun je veel views krijgen? Views zijn mensen die het zijn. Als bijvoorbeeld iets plaatst op instagram en je hebt 300 volgers. En 100 mensen zien het dan heb je 100 views. Als iemand het bekijkt dan heb je een view. Bij dit onderwerp is bereik heel erg belangrijk. Alleen wat is bereik precies? Bereik is eigenlijk niets meer en niets minder dat het krijgen of geven van informatie aan de mensen om je heen. Dit kunnen veel mensen zijn en ook weinig. Als je bijvoorbeeld boodschappen doet met je man of met je vrouw, kinderen of vrienden en je stelt een vraag zou je bereik niet groot zijn omdat het is afgestemd op met wie je boodschappen doet. Dit kan ook veranderen als je bijvoorbeeld praat over bereik met een paar duizend man.

Grote evenementen

Denk bijvoorbeeld bij een grote speech die je moet geven zoals wat Koning Willem-Alexander deed toen hij Koning werd. Niet alleen heeft hij bereik gehad voor de mensen die allemaal voor hem stonden, nee hij heeft nog veel meer bereik dan je denkt. Dit komt namelijk door de online platformen die iemand kan hebben. Ook werd het overal in Nederland uitgezonden op tv. Als iemand dus een tv-programma kijkt zijn dit ook allemaal views. Veel youtubers die leven van views. Dit krijgen namelijk betaald voor het aantal views dat ze hebben. Een view is dus een heel erg breed begrip. Voor veel mensen dus ook een andere betekenis. Als je kijkt naar de views van online-producten de afgelopen jaren. Dan is dit erg gestegen in de afgelopen jaren.

De kracht van sociale media

Dit zorgt er dus voor dat veel mensen iets kopen online. Dit komt omdat het veel gepromoot wordt en veel positieve reacties. Ook onderschatten veel mensen de kracht van sociale media tegenwoordig. Iets kan namelijk zo snel worden verspreid. Dat is een heel groot verschil met vroeger. Daarom is het soms ook oppassen met wat je op internet zet. Als iets namelijk viral gaat kan het in een korte tijd door veel mensen worden gezien. Natuurlijk hoop je dan altijd op positief nieuws. Alleen dit is zeker niet altijd het geval. Er is vaker dat slecht nieuws viral gaat. Dit kan dan ook echt van alles zijn. Bijvoorbeeld acties van bekende mensen. Deze gaan tegenwoordig heel erg snel viral. En soms is dit grappig en soms ook niet. Daarom is het goed om dit soms voor jezelf te houden.